Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 515 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
805810
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Δυστυχώς πήγαμε κουβά
Συνήθως δεν γράφω αρνητικά, καθώς δεν έχω και τρελές απαιτήσεις , αλλά σήμερα την πάτησα . Κάθοδος Αθήνα , κι επίσκεψη στο στανταρακι μασατζιδικο . Ολες οι προηγούμενες φορές μια χαρά , αλλά σήμερα τζίφος
Ειμουν εκεί στις 11 , και 5 διαθέσιμες κοπέλες . Η Έλλη σε ραντεβού , η γνωστή Πάμελα που την έχω πάρει δυο φορές , και τρεις λατινες. Επιλογή της Αντρέα λόγω εμφάνισης, και πάμε στα ενδότερα .
Πιο παγωμένη πεθαίνεις . Ούτε ένα χαμόγελο, κάτι ρε παιδί μου να δείξει ένα ενδιαφέρον . Αφού πρώτη φορά σκέφτηκα να το ακυρώσω , αλλά το κάτω κεφάλι έδωσε λάθος επιλογή . Μην τα πολυλογώ , στο μισάωρο έχυσα με το ζόρι , ντύθηκα και γεια σας.
Επειδή αρκετές φορές με έχουν σώσει συνάδελφοι, είπα κι εγώ να σώσω κανένα 80αρι από άλλον συναγωνιστή . Σορυ για τα δυσάρεστα λόγια , αλλά τα λεφτά δεν μας έρχονται από τον ουρανό
Συνήθως δεν γράφω αρνητικά, καθώς δεν έχω και τρελές απαιτήσεις , αλλά σήμερα την πάτησα . Κάθοδος Αθήνα , κι επίσκεψη στο στανταρακι μασατζιδικο . Ολες οι προηγούμενες φορές μια χαρά , αλλά σήμερα τζίφος
Ειμουν εκεί στις 11 , και 5 διαθέσιμες κοπέλες . Η Έλλη σε ραντεβού , η γνωστή Πάμελα που την έχω πάρει δυο φορές , και τρεις λατινες. Επιλογή της Αντρέα λόγω εμφάνισης, και πάμε στα ενδότερα .
Πιο παγωμένη πεθαίνεις . Ούτε ένα χαμόγελο, κάτι ρε παιδί μου να δείξει ένα ενδιαφέρον . Αφού πρώτη φορά σκέφτηκα να το ακυρώσω , αλλά το κάτω κεφάλι έδωσε λάθος επιλογή . Μην τα πολυλογώ , στο μισάωρο έχυσα με το ζόρι , ντύθηκα και γεια σας.
Επειδή αρκετές φορές με έχουν σώσει συνάδελφοι, είπα κι εγώ να σώσω κανένα 80αρι από άλλον συναγωνιστή . Σορυ για τα δυσάρεστα λόγια , αλλά τα λεφτά δεν μας έρχονται από τον ουρανό
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2025
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Άντρεα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Εκτιμώ το ενδιαφέρον σας. Η κοπέλα στη ρεσεψιόν με ρώτησε και μάλιστα 2 φορές αν ήταν όλα οκ. Ευγενέστατη κι εξυπηρετική , δεν θέλω σε καμία περίπτωση να την αδικήσω. Απλά καθώς την έβλεπα για πρώτη φορά ( τις άλλες φορές ηταν μια αδύνατη ξανθιά κοπέλα, Λαρι’σα νομίζω ) δεν της είπα το παράπονο μου . Θεωρώ ότι όλοι έχουμε σε κάποια στιγμή μια ατυχία, οπότε για μένα σαν σύνολο εννοείται δεν χάλασε κάτι
Απλά μια άστοχη παρένθεση