Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 26 10
Μασατζίδικα 107414
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Στο μαγαζί της Λυκαβηττού είμαι πελάτης χρόνια. Το μαγαζί αυτό αποτελούσε για μένα και την παρέα μου χώρος ξεκούρασης, ξενοιασιάς και τόνωσης για τις δύσκολες επαγγελματικες υποχρεώσεις μου... Βασικά είχα πει να μην ασχοληθώ πάλι με αυτό το μαγαζί (θα εξηγήσω παρακάτω) αλλά πήρα πάσα από συναγωνιστή που έγραψε στο φόρουμ του μαγαζιού για την κακοδιαχειριση που γίνεται οπότε είπα να γράψω μια κριτική μπας και προλάβω και σώσω κάτι γιατί το καράβι βουλιάζει και ο καπετάνιος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Όπως είπα είμαι πολύ παλιός πελάτης... Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές από τις κοπέλες του μαγαζιού... Δεν μπορω να τις αριθμησω.. Πολλες πέρασαν για λίγο άλλες για περισσότερο άλλες εγκατασταθηκαν μόνιμες αλλά όταν μου γυάλιζε κάτι βουρ στον πατσά... Επειδή ήμουν πολύ παλιός με την Ελένη υπήρχε μια οικειότητα μεταξύ μας και κάθε φορά πέρα του μασαζ και των λοιπών που γινόντουσαν στα ενδότερα έφευγα με το χαμόγελο στα χείλη αφού σου έφτιαχνε την διάθεση με το φιλικό κλίμα που σε υποδεχόταν και σε ξεπροβοδιζε.
Εδώ και αρκετό καιρό έχει αποσυρθεί και έχει αφήσει στο πόδι της την κόρη της.. Προσωπικά την θεωρώ ένα κακομαθημένο παιδί με μηδέν γνώσεις από διεύθυνση επιχείρησης που το μόνο που την ενδιαφέρει το εφήμερο κέρδος. Ο παράγοντας πελάτης και εργαζόμενο προσωπικό ούτε καν υπάρχουν στο μυαλό της σαν έννοιες... Όταν είχε πρώτο αναλάβει, η Ελένη με ειχε συστήσει και της είχε πει ότι θα ήθελε να με προσέχει γιατί και γω χρόνια προσεχω το μαγαζί βάζοντας το χέρι στην τσέπη μου.
Για κάποιο καιρό τα πράγματα κυλούσαν φυσιολογικά ή δεν είχα αντιληφθεί αυτό που έκρυβε μέσα της και το διαπίστωσα στην πορεία.
Μέσα της έχει ένα υποχθόνιο ταλέντο . Κάποιες κοπέλες που έκανα μου άφηναν αιχμές για αυτό αλλά δεν έδινα σημασία μέχρι που το διαπίστωσα και μόνος μου... Από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να μην μου κλείνει ραντεβού με αυτές που ζητούσα...να μου μιλάει μόνο για την Χριστίνα και την Αλεξάνδρα (τα ίδια ακριβώς έγραψε και συναθλητης στο φόρουμ). Προσωπικά δεν μου άρεσε καμία από τις δύο και αρχικά απέφευγα να της κλείσω, τότε η Ζετα συνήθως μου απαντούσε ότι οι άλλες κοπέλες είναι σε ραντεβού ή μπορούν κάποιες ώρες αργά που ήξερε ότι ήταν δύσκολο για μένα οπότε προτιμούσα να μην κλείσω καθόλου... Μέχρι την τελευταία φορά, ήταν Γενάρης και αποφάσισα να κλεισω με την Χριστίνα που τόσο πολύ μου πολυδιαφημιζε η Ζετα κάθε φορά που έπαιρνα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού (να επισημάνω ότι όταν το τηλέφωνο το σήκωνε η Μυρσίνη ή η Έλενα τα πράγματα κυλούσαν φυσιολογικα)
Η Χριστίνα είναι μια κοπέλα μισή Ελληνίδα μισή από Αίγυπτο από ότι μου είπε γύρω στα 45... Μέτρια εμφάνισης για τα γούστα μου. Στο μασαζ είναι 6/10 θα έλεγα και όταν μπήκε στο δωμάτιο ήταν διαβασμένη ότι είμαι παλιός πελάτης και ότι βάζω το χέρι στην τσέπη... Έτσι άρχισε να γίνεται διαπραγμάτευση για το κόστος του φουλ πρόγραμματος ... Βέβαια το όλο στυλ και η όλη φάση με ξενέρωσαν και έτσι έφαγε ένα τεράστιο Χ και έφυγα μόνο με μια γλυκόπικρη χειρονακτικη εργασία από μέρους της.
Είναι γενικά ομιλιτικη μέσα στο δωμάτιο και με τις ερωτήσεις της πολλές φορές γίνεται αδιακριτη και σε φέρνει σε δύσκολη θέση... Για παράδειγμα όταν της είπα τι δουλειά κάνω με ρώτησε πόσα βγάζω το μήνα.
Γενικά ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία, ήταν και η τελευταία φορά που πήγα στο ίδρυμα της Λυκαβηττού.. Προσωπικά δηλώνω πως αν δεν επιστρέψει η Ελένη να ξαναφέρει μια κανονικότητα εκεί μέσα το μαρουλι μου δεν θα το δουν ούτε ζωγραφιστό... Και από ότι είδα και στο φόρουμ και από συζητήσεις με πμ με άλλους και τα μαρούλια και άλλων συναθλητων δεν θα τα δουν ούτε ζωγραφιστά.
Το μαγαζί έχει πάρει τον κατήφορο. Το καράβι βουλιάζει... Αν δεν γίνει κάτι σύντομα θα έχουμε κηδείες όμοιες με τις κηδείες της Σόλωνος.. Ελένη λείπεις ❤️
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, Φοιβος9, DRAGON XXX και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2025
Κριτική μετά από 5 χρόνια!
Ας βουλιάξει!
Μπουρδέλο το κατάντησαν το μασάζ ομως χωρίς να γαμας!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1