Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 85 10
Μασατζίδικα
305827
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ήμουν στο Αιγάλεω.Τα βήματα μου με οδήγησαν στο λαδαδικο της περιοχής. Ειχα χρόνια να βρεθώ. Το μαγαζί κατευθύνει η γνωστή Λίζα .Καθαρό milfαδικο.
Από τις παρουσιαζόμενες μου κέντρισε το ενδιαφέρον η Λένα.
Milf (45+), κοκκινομάλλα με καλό πρόσωπο και φοβερά μάτια .
Πέρασα ,η υπηρεσία μου προσέφερε ποτό και το αναφέρω γιατί κάποιοι τα κατάργησαν και αυτά (ενώ αύξησαν τις τιμές).
Αφού έκανα το μπάνιο μου ήλθε και η Λένα. Κατόπιν προτροπής μου μπήκαμε κατευθείαν στο κυρίως πιάτο. Αφαιρέθηκε η ρόμπα που φορούσε. Το στήθος είναι ενισχυμένο, σώμα καλό ,κωλος ωραίος.
Άρχισαν οι περιπτύξεις,κάποια μπαρλαμπούτια και φιλιά.
Με ξάπλωσε στο μασαζοκρεβατο και άρχισε να με φυλάει και να χαϊδεύει αισθησιακά. Χάιδευε και έπαιζε το εργαλείο με τέτοιο τρόπο που έγινε κάγκελο . Τον έβαλε και ανάμεσα στα βυζιά της όπου τον έπαιζε μαεστρικά .
Και εδώ είχαμε ένα φάουλ .Την βλέπω να παίρνει το λάστιχο.
Επ ,απ'.λεω τι έχουμε εδώ. Πίπα άνευ ( ερωτηθη και η διεύθυνση).
Με πέρασε μάλλον για Αμερικανακι. Και την έφερα στον ίσιο δρόμο.
Άρχισε λοιπόν το κλαρίνο μετά των παρελκομενων. Κατόπιν πέρασε το λάστιχο και ανέβηκε από πάνω μου .Άρχισε να τρίβεται και σιγά σιγά τον έβαλε μέσα της .Άρχισε να λικνιζεται αισθησιακά. Στην αρχή αργά και μετά πολύ έντονα. Το παιχνίδι το κατεύθυνε εκείνη.Εδινε τον Ρυθμό που έγινε πολύ έντονος.
Μετά από κάμποση ώρα την οδήγησαν στο καναπεδακι και την έστησα για
.
Της τον έβαλα πισωκολητα όπου πλέον έδινα εγώ τον Ρυθμό.
Ωραία η επαφή με τον κωλο της.
Για συνέχεια την έβαλα ανάσκελα στο μασαζοκρεβατο όπου συνέχισα να μπενοβγαινω μέσα της . Συμμετείχε και έδειχνε να το απολαμβάνει, ενώ έπαιζε και με το μουνι της, το οποίο (ξέχασα) έχει μια λωρίδα τριχουλες.
Της ζήτησα πάλι πίπα και αυτή τη φορά πρόθυμα ,μουπε να ξαπλώσω,έβγαλε το λάστιχο (!!!) και άρχισε την πίπα. Εγλυφε τα @@@ τον έπαιζε μέχρι που ήλθε το τέλος. Τον στράγγισε
Είχαμε φάει αρκετή ώρα και το υπόλοιπο αφιερώθηκε και σε λίγο μασάζ μέχρι τη λήξη της συνεδρίας.
Τελικά η συνεύρεση εξελίχθηκε σε μια έντονη με πάθος κατάσταση και η Λένα έβγαλε τη λέαινα που είχε μέσα της .
Αυτά.
Από τις παρουσιαζόμενες μου κέντρισε το ενδιαφέρον η Λένα.
Milf (45+), κοκκινομάλλα με καλό πρόσωπο και φοβερά μάτια .

Πέρασα ,η υπηρεσία μου προσέφερε ποτό και το αναφέρω γιατί κάποιοι τα κατάργησαν και αυτά (ενώ αύξησαν τις τιμές).
Αφού έκανα το μπάνιο μου ήλθε και η Λένα. Κατόπιν προτροπής μου μπήκαμε κατευθείαν στο κυρίως πιάτο. Αφαιρέθηκε η ρόμπα που φορούσε. Το στήθος είναι ενισχυμένο, σώμα καλό ,κωλος ωραίος.
Άρχισαν οι περιπτύξεις,κάποια μπαρλαμπούτια και φιλιά.
Με ξάπλωσε στο μασαζοκρεβατο και άρχισε να με φυλάει και να χαϊδεύει αισθησιακά. Χάιδευε και έπαιζε το εργαλείο με τέτοιο τρόπο που έγινε κάγκελο . Τον έβαλε και ανάμεσα στα βυζιά της όπου τον έπαιζε μαεστρικά .
Και εδώ είχαμε ένα φάουλ .Την βλέπω να παίρνει το λάστιχο.
Επ ,απ'.λεω τι έχουμε εδώ. Πίπα άνευ ( ερωτηθη και η διεύθυνση).
Με πέρασε μάλλον για Αμερικανακι. Και την έφερα στον ίσιο δρόμο.

Άρχισε λοιπόν το κλαρίνο μετά των παρελκομενων. Κατόπιν πέρασε το λάστιχο και ανέβηκε από πάνω μου .Άρχισε να τρίβεται και σιγά σιγά τον έβαλε μέσα της .Άρχισε να λικνιζεται αισθησιακά. Στην αρχή αργά και μετά πολύ έντονα. Το παιχνίδι το κατεύθυνε εκείνη.Εδινε τον Ρυθμό που έγινε πολύ έντονος.
Μετά από κάμποση ώρα την οδήγησαν στο καναπεδακι και την έστησα για

Της τον έβαλα πισωκολητα όπου πλέον έδινα εγώ τον Ρυθμό.
Ωραία η επαφή με τον κωλο της.
Για συνέχεια την έβαλα ανάσκελα στο μασαζοκρεβατο όπου συνέχισα να μπενοβγαινω μέσα της . Συμμετείχε και έδειχνε να το απολαμβάνει, ενώ έπαιζε και με το μουνι της, το οποίο (ξέχασα) έχει μια λωρίδα τριχουλες.
Της ζήτησα πάλι πίπα και αυτή τη φορά πρόθυμα ,μουπε να ξαπλώσω,έβγαλε το λάστιχο (!!!) και άρχισε την πίπα. Εγλυφε τα @@@ τον έπαιζε μέχρι που ήλθε το τέλος. Τον στράγγισε

Είχαμε φάει αρκετή ώρα και το υπόλοιπο αφιερώθηκε και σε λίγο μασάζ μέχρι τη λήξη της συνεδρίας.
Τελικά η συνεύρεση εξελίχθηκε σε μια έντονη με πάθος κατάσταση και η Λένα έβγαλε τη λέαινα που είχε μέσα της .
Αυτά.

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2025
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ