Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 502 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 872803
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Έχοντας περάσει πολλές φορές με την αγαπημένη μου Μόνικα είπα να δοκιμάσω κάτι παραπάνω μαζί της και της πρότεινα να φέρει μαζί της και την Άννα που είχα διαβάσει από άλλους ότι κάνουν πολύ καλό ντουέτο. Έκανα το ντουζάκι μου και τις περίμενα μπήκαν και αμέσως αρχίσαμε τα φιλιά και τα χουφτώματα εναλλάξ γλειψήματα στις ρόγες τους. Ξάπλωσα την Άννα στο μασαζοκρέββατο και τις έγλειφα το μουνάκι ταυτόχρονα η Μόνικα με ρούφαγε η Άννα τελείωσε στο στόμα μου και εγώ στης Μόνικα. Περάσαμε στο μέρος του μασάζ όπου η Μόνικα είναι ίσως η κορυφαία στο συγκεκριμένο μαγαζί η Άννα την συμπλήρωσε πολύ ωραία έχοντας πολύ καλή χημεία μεταξύ τους δουλέψαν φανταστικά καθώς δεν ανταγωνίζονταν η μια την άλλη. Μετά το μασάζ ακολούθησε δεύτερος γύρος με εναλλαγή στάσεων ανάμεσα στα κορίτσια το τέλος ήρθε στο στόμα της Άννας πού ήταν πολύ καλή στοματικό. Συμπερασματικά και Μόνικα προτείνεται απερίφραστά καθώς μπορεί να προσφέρει διπλή ικανοποίηση τόσο στο μασάζ όσο και σεξ επίσης η Άννα είναι μια ευχάριστη παρουσία που μπορεί επίσης να ικανοποιήσει και στα 2 ζητούμενα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2025
Κόστος συνάντησης
200
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Άννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elbabinho
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 BUT-TMAN, black crow, patridasole21 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2025
το τελείωμα στο στόμα δεν το χρεώνουν έξτρα ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1