Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 72 10
Massage Princess
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
197306
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Στο μαγαζι επικρατούσε ησυχία όταν μπήκα, δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες σε αναμονή και η υπηρεσία με καλοδέχτηκε με χαμόγελο αφού με κέρασε ουίσκακι. Η πρώτη κοπέλα που είδα ήταν η Αμαλία και δεν περίμενα να δω άλλη γιατί και η εμφάνιση και η συμπεριφορά της ήταν μέσα στα γούστα μου.
Μετά το μπάνιο έκατσα δύο λεπτά που τα χρειάζομουν πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
Στην συνέχεια μπήκε μέσα η Αμαλία και χωρίς την ρόμπα αποκαλύφθηκε ολόκληρο το κορμί τής. Μικρό αλλά όμορφο το βυζάκι και μεγάλη κωλαρα . Το δέρμα της είναι ωραίο και το πρόσωπο ελκυστικό. Κάθισε δίπλα μου και αρχίσαμε τα φιλιά με γλώσσα χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά η να δείξει κάποιο ενδοιασμό. Όπως με φιλαγε ωραία άρχισε να μου τον παίζει κιόλας με το χέρι και με το πού πήρε λίγο τα πάνω του ο πουτσος μου άρχισε το τσιμπούκι. Δέχτηκε και εκείνη ενα δάχτυλο και στην συνέχεια έγινε ενα 69. Ήταν καλά προετοιμασμένη απο καθαριότητα και το μουνι της καλό απο σχήμα. Το τσιμπούκι το κάνει καλά με περιποίηση της γύρω περιοχής.
Ξεκίνησα μετά το σφυροκόπημα στα τέσσερα και άρχισε να συμμετέχει με βογγητα. Από αίσθηση είναι οκ το μουνι και απολαμβάνει το γαμησι με αποτέλεσμα να κατεβάσει πολλά υγρά. Οι αντοχές της ήταν πολύ καλές και γενικά ήταν έμπειρη όπως το περίμενα. Το χύσιμο το έκανα στην κωλαρα της και στο τέλος μου έκανε και λίγο μασάζ το οποίο ήταν τυπικό αλλά και δεν χρειάζομουν πραγματικά. Πέρασα πολύ καλά...
Μετά το μπάνιο έκατσα δύο λεπτά που τα χρειάζομουν πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
Στην συνέχεια μπήκε μέσα η Αμαλία και χωρίς την ρόμπα αποκαλύφθηκε ολόκληρο το κορμί τής. Μικρό αλλά όμορφο το βυζάκι και μεγάλη κωλαρα . Το δέρμα της είναι ωραίο και το πρόσωπο ελκυστικό. Κάθισε δίπλα μου και αρχίσαμε τα φιλιά με γλώσσα χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά η να δείξει κάποιο ενδοιασμό. Όπως με φιλαγε ωραία άρχισε να μου τον παίζει κιόλας με το χέρι και με το πού πήρε λίγο τα πάνω του ο πουτσος μου άρχισε το τσιμπούκι. Δέχτηκε και εκείνη ενα δάχτυλο και στην συνέχεια έγινε ενα 69. Ήταν καλά προετοιμασμένη απο καθαριότητα και το μουνι της καλό απο σχήμα. Το τσιμπούκι το κάνει καλά με περιποίηση της γύρω περιοχής.
Ξεκίνησα μετά το σφυροκόπημα στα τέσσερα και άρχισε να συμμετέχει με βογγητα. Από αίσθηση είναι οκ το μουνι και απολαμβάνει το γαμησι με αποτέλεσμα να κατεβάσει πολλά υγρά. Οι αντοχές της ήταν πολύ καλές και γενικά ήταν έμπειρη όπως το περίμενα. Το χύσιμο το έκανα στην κωλαρα της και στο τέλος μου έκανε και λίγο μασάζ το οποίο ήταν τυπικό αλλά και δεν χρειάζομουν πραγματικά. Πέρασα πολύ καλά...
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2025
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αμαλία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Μπράβο στην κοπέλα!
Καλά, για την Αμαλία κράτα λίγο μικρό καλάθι...
Καθώς περνάει ο χρόνος στη δουλειά αυτή, πολλές από τις νέες κοπέλες αποκτούν πείρα κ βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους, πράγμα το οποίο εύχομαι να συμβαίνει κ στην συγκεκριμένη περίπτωση.
χμμ... με αυτό το σκεπτικό την πήρα κι εγώ δεύτερη φορά μετά από πολύ καιρό μπας και. Αλλά δεν. Κάποιες που είναι κουμπωμένες και χλιαρές φαίνεται πως δεν το κάνουν λόγω απειρίας και δεν παίρνουν βελτίωση.
Τώρα βέβαια, αυτή εδώ η κριτική δείχνει μια διαφορετική εικόνα αλλά ας μου επιτρέψει ο συνάδελφος να έχω τις αμφιβολίες μου.