Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 72 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 197744
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καλησπέρα μάγκες ,πρώτη φορά στο συγκεκριμένο , επίσκεψη απόγευμα πριν λήξει ή βάρδια το μέρος είχε 4 κορίτσια είδα μόνο τα 3 με τη Σιντι να μου τραβάει το ενδιαφέρον. Βενεζουέλα μεριά λογικά καστανή 1.65 με ωραίο σώμα σχετικά μικρό βαζάκι και όμορφο πρόσωπο.
Πέρασα στο δωμάτιο έκανα το μπανάκι μου μετά από λίγο μπήκε η κοπέλα ξεκινήσαμε μασαζάκι ήταν αρκετά πρόθυμη να με τρίβει όσο καλύτερα μπορούσε εγώ όμως δε κρατιόμουν,άρχισα τα πασπατεματα μου είπε να γυρίσω και άρχισε να βγάζει τα εσώρουχα περάσαμε σε φιλιά και άρχισα να τη δάχτυλωνω δυνατά με
Την ίδια να γουστάρει και έπειτα εναλλαγή πίπα ακα αυτή γλείψιμο εγώ το οποίο δέχθηκε άνετα,δεν κρατιόμουν άλλο και την έβαλα στο κρεβάτι του μασάζ και άρχισα να δίνω ,η κοπέλα συμμετοχικοτατη πράγμα π μ έκανε να τελειώσω και μείναμε
Μερικά λεπτά στις αγγελίες κ τα φιλιά.καλη εμπειρία σίγουρα θα ξαναπήγενα για την ίδια ή κάποια όμοια σε εμφάνιση κ διάθεση.κλεινω με ερώτηση για το site τους χθες κοίταζα τις βάρδιες και άνοιγε κανονικά σήμερα μου βγάζει μια λευκή σελίδα αν ξέρει κανείς κάτι ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2025
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Σιντυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 baroc, giorgiodelafuentes2, newbrdlo@gmail.com και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2025
Δεν υπάρχει Σίντυ, μήπως εννοείς Σάντυ;
review reaction 1 Rokko28
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1