Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 71 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 196390
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πέρασμα με Μόνικα για 30 λεπτά.Είναι Ρωσίδα ξανθιά στο 1,70 με πολύ ωραίο σώμα αφράτο κωλαράκι και ωραίο στήθος,ακριβώς όπως στις φωτό,γύρω στα 35 το πολύ.Αφού έκανα ντουζάκι έρχεται στο δωμάτιο και με ρωτάει για μασάζ και της λέω πως δεν θέλω γιατί θέλω να σε απολαύσω,που πραγματικά και έγινε.Όσο μιλάγαμε (ξέρει μια χαρά Ελληνικά) έπαιζε και χάιδευε το πούτσο μου.Όπως είμαι μισοξαπλωμένος στήνεται στα 4 ανάποδα από μένα για να ξεκινήσει πίπα και όπως είναι στημένη έτσι και βλέπω τη κωλάρα της λέω ας την γλείψω λίγο.Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω απο το μουνί της.3 φορές τραβήχτηκα για να σταματήσω και δε μπορούσα,ξανά η μαπα μου στη μουνάρα της που ήταν πεντακάθαρη.Το κάπνισμα πιο εύκολα το κόβεις!Την έγλειφα σαν σκύλος που πίνει νερό το καλοκαίρι,της ρούφαγα όλο το μουνάκι,της πιπίλαγα τα μουνοχειλάκια της και έχωνα όλη μου τη μάπα στο κωλαράκι της παίζοντας με τα κωλομέρια της.Αφού κατάφερα κάποια στιγμή να ξεφύγω από τον μουνομαγνήτη της, μου λέει: το φάγες καλέ.Ήρθε η σειρά της να ξεκινήσει μια πολύ ωραία πίπα,σε διάφορους ρυθμούς ενώ έπαιζε και με τις μπάλες μου.Σηκώνεται κάποια στιγμή και όπως είναι όρθια στηριζόμενη στα γόνατα, της τον βάζω στο στόμα κρατώντας της το κεφάλι και της τον έβαζα γρήγορα μέσα έξω ώσπου το έκανε από μόνη της.Ξεκινάμε sex, με missionary σε αργούς ρυθμούς με χαδάκια και φιλάκια και από κει και πέρα άρχισε το party.Πράγματι ξέφρενοι ρυθμοί,σχεδόν όλες της στάσεις,από πάνω ανάποδα τα πάντα όλα.Κραυγές, φωνές ο κακός χαμός.Χοροπήδαγε πάνω μου ανελέητα,να ακούγονται πλατς πλουτς και να δίνει πόνο ασταμάτητα.Η συμμετοχή της ήταν απίστευτη, η αντοχή της αστείρευτη,δε το πίστευα.Κάποιες στιγμές ρίχναμε τους ρυθμούς για να πάρουμε καμιά ανάσα και πάλι φουλ κοπάνημα και από τους 2μας.Αφού στήθηκε στα 4 της έβαλα και το μαξιλάρι από κάτω και άρχισα να δίνω πόνο και εγώ,πότε έτσι πότε τη ξάπλωνα μπρούμυτα με τουρλωμένο το κωλαράκι της και ξανά από την αρχή με μπατσάκια αφού είχα εκστασιαστεί πλέον.Πλησίαζε το τέλος μου,έχω ανεβάσει κατακόρυφα στροφές και τον βγάζω έξω και αρχίζω να τον παίζω,ενώ τα αρχίδια μου και το χέρι μου ακούμπαγαν το κωλαράκι της.Αφού έχυσα και τον έπαιξα λίγο ακόμα και της λέω 1 μεγάλο μπράβο,γυρνάει με κοιτάει,αρχίζει να γελάει και να κουνάει το κωλαράκι της πέρα δώθε με τον πούτσο μου πάνω. Ε τον έπιασα και γω και άρχισα να της τον χτυπάω πάνω στα κωλομέρια της.Σηκωνόμαστε καθαριζόμαστε,ρωτάγαμε ο ένας τον άλλον αν είμαστε εντάξει και μου λέει πάω για ντουζάκι και έρχομαι,της λέω και γω.

Όπως έμπαινα στη ντουζιέρα μου βγήκε ένα αυθόρμητο "ΜΕΘΑΝΑΑΑ" και όχι για αυτά που έκανα αλλά για αυτό που έζησα και αυτά που μου έκανε η Μόνικα που ακόμα δε μπορούσα να πιστέψω την αντοχή της και τη δοτικότητα της και την πραγματικά απίστευτη συμμετοχή της σε όοολο αυτό και λέω στον εαυτό μου: έτσι πρέπει να είναι το sex κάθε φορά.Πράγμα που δεν γίνεται γιατί δεν είναι όλες οι κοπέλες έτσι και υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να το πετύχεις αυτό επί πληρωμή . 'Ετσι όμως χτίζονται τα στανταράκια σε κάθε μαγαζί.Ένα μεγάλο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτή τη κοπέλα που ονομάζεται ΜΟΝΙΚΑ!!!

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι μου έδωσε και αυτή κάποια μπατσάκια στον δικό μου κώλο και στο sex και όταν έφευγα από το μαγαζί.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2025
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας