Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 173 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 467910
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα σύντροφοι!
Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω βασίλειο και συνέυρεση μετά απο ραντεβού για να είμαι σίγουρος με το Λιζάκι...την Λίζα την είχα στόχο και τις άλλες φορές πιο πολύ και λόγω του χαρακτήρα της..φυσικά εκεί μέσα δεν μετανιώνεις όποια και να πάρεις..στα του αγώνα το Λίζάκι σαν άλλος patriot σε στέλνει στα ουράνια..δοτική σε όλα ,δεκτική σε όλα ,οτι θες να περάσεις τέλεια..πίπα όνειρο η οποία συνεχίζει ακόμα και όταν χύσεις,και σεξ στα 4 γιατι η Λίζα έχει κωλάρα και ωραίο κορμί σφιχτό...η ίδια τελείωσε με γλυφομούνι γιατί είπαμε μου αρέσει να πέφτω με τα μούτρα όπως στο καρπούζι μικροί!
Στο μασάζ ,άριστη μου έλυσε και κόμπους στις γάμπες..
Τα 45' γελούσαμε και πειραζόμασταν.. ήμουν σίγουρος ότι σαν πλακατζής και παρλαπίπας εγώ θα περνούσαμε ζάχαρη... είναι το άτομο που θα κάναμε ΤΙΣ πλάκες παρέα!!

Υγ.1 Άννα μου ,περιττό να αναφέρω ξανά πόσο άριστη είσαι σαν οικοδέσποινα.Επίτηδες έρχομαι πάντα νωρίτερα και κάθομαι και μετά γιατί για μένα αυτό που νιώθω εκεί είναι το 50% των υπηρεσιών..
Ευχαριστώ και για τα τσιπουράκια ,ωραία 18αρια ,γλυκόπιοτα χαχαχα

Υγ2 τιτανοσυναντήσεις με άτομα που σέβομαι και συμπαθώ θα είναι πάντα ευπρόσδεκτες και αρεστές!

Υγ3 Η νέα κοπέλα η Μαρίνα ,όπως είχα πει ξανά θα μπορούσε να είναι η μικρή αδερφή της Ρούλας..,petit κορμί για τους fan του είδους ότι πρέπει και φατσόνι γλυκό και αθώο σαν τη γειτόνισα σου τη φοιτήτρια του παιδαγωγικού.

Να είστε όλοι καλά..
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
3
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 boudog, kon_ntinos, tarifas pirea και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2025
Δεν έμεινες αρκετά για να σε προλάβω όμως. Χαχαχα. Όσο για την Μαρίνα, έδωσες την καλύτερη περιγραφή.
review reaction 1 ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
10 Μαρτίου, 2025
Μαρινα..χμ..αν ειναι πετιτ και με καλες υπηρεσιες.. θα μου κανει..γιατι οι υπολοιπες δενν..μπορει να ειναι καλες μεσα...δε λεω..αλλα "μπαμπατσικες" πολυ
10 Μαρτίου, 2025
Hase ειναι πετιτ η Μαρινα και η Ρουλα... αλλα οχι και μπαμπατσικη η Λιζα ή η Αγαπη πχ..ειπαμε
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3