Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 167 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
455015
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καλησπερα μυστες του παιδοτοπου,και καλο μηνα επισης.προσπαθουσα πολυ καιρο να το κλεισω το ραντεβου αυτο
οι 2 εταιρες μας ειναι πολυ καλες , πολυασχολες και περιζητητες,εχω περασει στα ενδοτερα ατομικα μαζι τους.
προσεχουνε των αντρα και περνας καλα μαζι τους.
Ακολουθει Λιτη Κριτικη.
Τρομερη Διαθεση,Φουλ Ενεργεια,Συνεχες Εναλαγες.Εισαι με 2 Αγγελακια αλλα και 2 Διαβολακια,στο δωματιο της λαγνειας
εκτυλιχθηκαν πορνοσταρικες καταστασεις αδρελανινη , εκσταση και τσιτα γκαζια με 2 εταιρες που σε πανε περα απο τα ορια και σε αλλη διασταση.
Εφυγα αποκαμωμενος.με ταχυκαρδιες κομενα ποδια,και ενα εντονο βουητο στο κεφαλι μου,απο την ωρα που εφυγα προσπαθω να συνελθω και να καταλαβω τι με βρηκε.
Τελειο ραντεβου αξιζε η αναμονη,σε ευχαριστω Λιζα,σε ευχαριστω Ρουλα να μαστε καλα παμε για αλλα.
οι 2 εταιρες μας ειναι πολυ καλες , πολυασχολες και περιζητητες,εχω περασει στα ενδοτερα ατομικα μαζι τους.
προσεχουνε των αντρα και περνας καλα μαζι τους.
Ακολουθει Λιτη Κριτικη.
Τρομερη Διαθεση,Φουλ Ενεργεια,Συνεχες Εναλαγες.Εισαι με 2 Αγγελακια αλλα και 2 Διαβολακια,στο δωματιο της λαγνειας
εκτυλιχθηκαν πορνοσταρικες καταστασεις αδρελανινη , εκσταση και τσιτα γκαζια με 2 εταιρες που σε πανε περα απο τα ορια και σε αλλη διασταση.
Εφυγα αποκαμωμενος.με ταχυκαρδιες κομενα ποδια,και ενα εντονο βουητο στο κεφαλι μου,απο την ωρα που εφυγα προσπαθω να συνελθω και να καταλαβω τι με βρηκε.
Τελειο ραντεβου αξιζε η αναμονη,σε ευχαριστω Λιζα,σε ευχαριστω Ρουλα να μαστε καλα παμε για αλλα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2025
Κόστος συνάντησης
320
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Tα 45 λεπτα εχουν 80e πηρα και τις 2 για 90 λεπτα η φορμα που συμπληρωνεις για κριτικη γραφει πανω απο 45 λεπτα.