Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 167 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 455015
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλησπερα μυστες του παιδοτοπου,και καλο μηνα επισης.προσπαθουσα πολυ καιρο να το κλεισω το ραντεβου αυτο
οι 2 εταιρες μας ειναι πολυ καλες , πολυασχολες και περιζητητες,εχω περασει στα ενδοτερα ατομικα μαζι τους.
προσεχουνε των αντρα και περνας καλα μαζι τους.
Ακολουθει Λιτη Κριτικη.
Τρομερη Διαθεση,Φουλ Ενεργεια,Συνεχες Εναλαγες.Εισαι με 2 Αγγελακια αλλα και 2 Διαβολακια,στο δωματιο της λαγνειας
εκτυλιχθηκαν πορνοσταρικες καταστασεις αδρελανινη , εκσταση και τσιτα γκαζια με 2 εταιρες που σε πανε περα απο τα ορια και σε αλλη διασταση.
Εφυγα αποκαμωμενος.με ταχυκαρδιες κομενα ποδια,και ενα εντονο βουητο στο κεφαλι μου,απο την ωρα που εφυγα προσπαθω να συνελθω και να καταλαβω τι με βρηκε.
Τελειο ραντεβου αξιζε η αναμονη,σε ευχαριστω Λιζα,σε ευχαριστω Ρουλα να μαστε καλα παμε για αλλα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2025
Κόστος συνάντησης
320
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
70
Πόντοι:
10.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 G1100XX, ekkrhktikos, baroc και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2025
Παρόμοια εμπειρία την Τετάρτη που μας πέρασε φίλε μου. Μόνο που εγώ επειδή ξέρω πολύ καλά πόση δουλειά έχουν αυτές οι δύο, το άφησα στην τύχη, χωρίς ραντεβού και μου βγήκε. Μεγάλη κωλοφαρδία!!!
review reaction 1 forest, kon_ntinos
01 Μαρτίου, 2025
το κοστος συναντησης ειναι σιγουρα 320 € ? μηπως εκανες καποιο λαθος?
02 Μαρτίου, 2025
Αγαπητε μυστη και οι 2 εταιρες ειναι οι χαρα του αντρα,επισης μπορω να πω μετα απο μακροχρονιες επισκεψεις οτι ειναι και καλα παιδια παλι καλα που υπαρχουν και αυτες οι γυναικες και ερχομαστε εμεις τα αγορακια στα ισα μας ενα μεγαλο ευχαριστώ σε ολα τα κοριτσια που μας δινουν χαρα.
02 Μαρτίου, 2025
εαν αγαπητε forest το σχολιο σου για τα καλα παιδια πηγαινε σε απαντηση του δικου σχολιου, δεν εχω καμμια αντιρρηση αν και δεν εχω συνευρεθει μαζι τους. το κοστος ομως των 320 € δικαιολογει την καλωσυνη τους? φιλικα ρωταω
03 Μαρτίου, 2025
Μυστη Ethal, το πρωτο το σχολιο ηταν για των Dragon,
Tα 45 λεπτα εχουν 80e πηρα και τις 2 για 90 λεπτα η φορμα που συμπληρωνεις για κριτικη γραφει πανω απο 45 λεπτα.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5