Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 167 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 455007
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την Ρούλα και την Λίζα της έχω πάρει πολλές φορές αλλά μόνες τους την καθεμία. Αυτήν την φορά αποφάσισα να δω το ταλέντο τους και σε δίδυμο μαζί. Το σκεφτόμουν καιρό αλλά αυτές τις δύο είναι δύσκολο να τις κλείσεις μαζί, ακόμα και με ραντεβού. Πρέπει να δουλεύουν και οι δύο και να μην έχουν άλλο ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ. Σήμερα είχα στο στόχαστρο την Κατερίνα αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού είχα την περίπτωση, ότι αν τις πετύχω ελεύθερες, δεν θα μου γλυτώσουν. Όπερ και εγένετο. Αφού τις βρήκα ελεύθερες, ρώτησα την Άννα αν έχουν κάποιο ραντεβού και ίσα ίσα που προλάβαινα για ενα μισάωρο πριν έρθει το επόμενο ραντεβού της Λίζας. Αφού με πήρε η Λίζα από το χέρι, με οδήγησαν στο μεγάλο δωμάτιο για να ετοιμαστώ. Με το που ήρθαν άρχισε η μάχη. Με ξαπλωσαν στον καναπέ και η μεν Ρούλα άρχισε την περιποίηση του κάτω συστήματος η δε Λίζα έκατσε ανάποδα στο πρόσωπό μου, με μέτωπο προς την Ρούλα και την άρχισα το γλύψιμο. Δεν άρχισε να τελειώσει και άλλαξαν ρόλους παίρνοντας την θέση η μία της άλλης. Μετά από λίγο αφού τελείωσε και η Ρουλα από το γλύψιμο, η Λίζα με καβάλησε και η Ρούλα άρχισε να με γλύφει σε κορμί και ρώγες και να μου δίνει γλωσσόφιλα. Αφού τελείωσε η Λίζα για μία ακόμα φορά ρώτησα την Ρούλα αν θα με καβαλήσει και μου είπε ότι ξέρω πως μου αρέσει. Στήθηκε λοιπόν ατα τέσσερα, όπου μετά το σφυροκοπημα που της έριξα και έδειχνε να απολαμβάνει, ενώ η Λίζα ξάπλωσε δίπλα και επαιζε με το μουνάκι της,τελειωσε και αυτή για δεύτερη φορά. Στην συνέχεια μου είπαν να ξαπλώσω και η Ρούλα άρχισε μια καταπληκτική πίπα, ενώ η Λίζα με εγλειφε και με φιλούσε στο στήθος, στις ρώγες και στο λαιμό, ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της. Το τέλος δεν άργησε να έρθει στο στόμα της Ρούλας, δίνοντας ένα φανταστικό φινάλε στην τέλεια συνεδρία μαζί τους. Μασάζ δεν έκανα και η βαθμολογία είναι ενδεικτική από προηγούμενες φορές μαζί τους. Καλό βράδυ και να περνάτε όλοι καλά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2025
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Λίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
16
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jack_of_all_trades, tarifas pirea, Yatoputso και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2025
Απορώ πως κρατήθηκες ρε θηρίο! Μόνο από τη περιγραφή αντέχεις με το ζόρι
review reaction 3 DRAGON XXX
26 Φεβρουαρίου, 2025
Αν ήξερα ότι θα πετύχενα τέτοια φάση θα είχα το Ε.Κ.Α.Β. σε ετοιμότητα, αλλά μου ήρθε ξαφνικό. χαχαχα
26 Φεβρουαρίου, 2025
Αν ήξερα ότι θα πετύχενα τέτοια φάση θα είχα καλέσει το Ε.Κ.Α.Β. να είναι σε ετοιμότητα. χαχαχα
27 Φεβρουαρίου, 2025
τύπε άδικο να τελειώνουν αυτές από δύο φορές και εσύ μόνο μία Γερο-μύστης
review reaction 3 ΦΑΚΙΡΗΣ
27 Φεβρουαρίου, 2025
μόνο 120€ για μισή ώρα; Δηλ. 120/4=μόνο 30€ ο οργασμός;
Συγγνώμη που το λέω συνάδελφε αλλά νομίζω ότι σε έκλεψαν, έπρεπε να δώσουν κατιτίς παραπάνω.
27 Φεβρουαρίου, 2025
Μου φαίνεται ότι έχετε δίκιο. Με έπιασαν κορόιδο.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6