Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 108 10
Μασατζίδικα
253592
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σάββατο μεσημέρι και μετά από βόλτα στα μπουρδελάκια, είπα να πάω σε λαδομάγαζο. Στάση εδώ και άνοδος στο μαγαζί. Μου άνοιξε η Ιουλία και κάθησα. Της είπα εξαρχής πως θέλω να κωλογαμήσω και όσες δεν δίνουν σουφραδέλι να μη της φέρει
Μου είπε πως εκείνη θα έμπαινε για πρόγραμμα μιας ώρας μέσα και μου έφερε την Αρμένισσα Άννα. Είναι μια μελαχρινή μέτριας ομορφιάς κοπέλα, μέσου ύψους, με μαύρα μακριά μαλλιά. Πήγαν να μου πουλήσουν το πρόγραμμα της μιας ώρας
Είπα πως δεν είχα χρόνο και πήρα το μισάωρο
60€ μισάωρο και συν 20€ το σουφραδέλι.
Πλήρωσα και μπήκα.
Έκανα ντουζάκι και μόλις βγήκα ήρθε η Άννα. Σκουπίστηκα και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα
Τη γλωσσοφίλιαζα και χούφτωνα τη κωλάθρα της
Της είπα πως έχει ωραίο κώλο και είναι μεγάλη μου χαρά να τον ξεσκίσω
Γέλασε...
Κάθησα στο μασαζοκρέβατο και της είπα να σκίψει να με τσιμπουκώσει. Κάθησε γονατιστή και πήρε τη ξιφολόγχη στο στόμα της
Τον έγλειφε ωραία και χαλαρωτικά. Είχε καλούτσικη τεχνική. Έγλειψε και περιποιήθηκε τις αρχιδάρες με επιμονή 
Την έστησα στα τέσσερα στο μασαζοκρέβατο και άρχισα να δαχτυλιάζω τη σούφρα της
Στην αρχή πήγε να μου βγάλει το δάχτυλο και σφιγγόταν
Σιγά σιγά το κατάπιε μέσα στο κωλάρι της και όλα μια χαρά. Της έκανα δαχτυλοσκόπηση στο σουφρί και τη γλωσσοφίλιαζα 
Έβαλα κάλτσα κι εκείνη τζελ στο κωλί. Μπήκα σιγά σιγά με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Το κωλί της, αν και δουλεμένο, είναι σφιχτό. Άρχισα να ανεβάζω ρυθμούς και να καυλώνω στη θέα να μπαινοβγαίνει το κοντάρι στη ροδέλα της
Αύξησα ρυθμούς και είχαμε περάσει πλέον στο δυνατό ξεκώλιασμα
Τον έτρωγε γρήγορα από πίσω και αναστέναζε βαρειά
Είχα πάρει φόρα και δεν με σταμάταγε τίποτα
Ανέβηκε στο μασαζοκρέβατο, έκλεισε στο πλάι τα πόδια της κι εγώ όρθιος τη κωλογαμούσα. Είχα πιάσει τις μπουτάρες της και έσπρωχνα το καυλί στη ροδέλα της
Ταυτόχρονα της έριχνα βυζοσκάμπιλα
Της είπα να στηθεί στο καναπέ για να τη σκίσω. Με παρακάλεσε να τη πάρω μουνί γιατί πόνεσε ο κώλος της
, αλλά ήμουν ανένδοτος. Μουνί την άλλη φορά, σήμερα μόνο κώλο
Της τον έχωσα στα τέσσερα πάνω στον καναπέ και άρχισα ένα κωλοξέσκισμα πολύ καλό
Τη γαμούσα γρήγορα και σταθερά. Τραβήχτηκε κάποια στιγμή και μου είπε δεν μπορεί άλλο...
Κάθησα και της είπα να με πιπώσει να τη κεράσω
Μου έγλειφε το παπάρι κι εγώ χαλάρωνα απ' την ένταση του ξεκωλιάσματος... Σηκώθηκα όρθιος και της έκανα ένα light mouthfuck
Δεν ήθελε να τη κεράσω καταπιόνα
Κάποια στιγμή δεν άντεξα και κέρασα το κοκτέιλ στο λαιμό της (αφιερωμένο στον χύστη λαιμών Elganador).
Μπήκε έπλυνε το κωλί της, ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε κι έφυγε.
Συμπερασματικά, η Άννα είναι μια κοπέλα μέσης ομορφιάς. Καθημερινή κοπέλα. Τη πήρα καθαρά για το κωλογαμήσι. Κάνει ωραία τσιμπούκα και το κωλί της είναι σφιχτό και ωραίο στο γαμήσι. Μου έδωσε όμως την αίσθηση πως αν έδειχνα πιο παθητική στάση, δεν θα με άφηνε να τη ξεκωλιάσω. Ίσως μελλοντικά να ξαναπεράσω να τη πάρω...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πλήρωσα και μπήκα.
Έκανα ντουζάκι και μόλις βγήκα ήρθε η Άννα. Σκουπίστηκα και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα

Κάθησα στο μασαζοκρέβατο και της είπα να σκίψει να με τσιμπουκώσει. Κάθησε γονατιστή και πήρε τη ξιφολόγχη στο στόμα της

Την έστησα στα τέσσερα στο μασαζοκρέβατο και άρχισα να δαχτυλιάζω τη σούφρα της

Έβαλα κάλτσα κι εκείνη τζελ στο κωλί. Μπήκα σιγά σιγά με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Το κωλί της, αν και δουλεμένο, είναι σφιχτό. Άρχισα να ανεβάζω ρυθμούς και να καυλώνω στη θέα να μπαινοβγαίνει το κοντάρι στη ροδέλα της

Ανέβηκε στο μασαζοκρέβατο, έκλεισε στο πλάι τα πόδια της κι εγώ όρθιος τη κωλογαμούσα. Είχα πιάσει τις μπουτάρες της και έσπρωχνα το καυλί στη ροδέλα της

Της είπα να στηθεί στο καναπέ για να τη σκίσω. Με παρακάλεσε να τη πάρω μουνί γιατί πόνεσε ο κώλος της

Κάθησα και της είπα να με πιπώσει να τη κεράσω

Μπήκε έπλυνε το κωλί της, ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε κι έφυγε.
Συμπερασματικά, η Άννα είναι μια κοπέλα μέσης ομορφιάς. Καθημερινή κοπέλα. Τη πήρα καθαρά για το κωλογαμήσι. Κάνει ωραία τσιμπούκα και το κωλί της είναι σφιχτό και ωραίο στο γαμήσι. Μου έδωσε όμως την αίσθηση πως αν έδειχνα πιο παθητική στάση, δεν θα με άφηνε να τη ξεκωλιάσω. Ίσως μελλοντικά να ξαναπεράσω να τη πάρω...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2025
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Πρωκτικό σεξ
- Σεξ