Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 167 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 455051
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σύντροφοι συναγωνιστές, στην τρίτη μου κατά σειρά επίσκεψη στο Diamond Spa, μετά από Ρούλα και Κατερίνα, δεν θα μπορούσα να επιλέξω άλλη από την Λίζα.
Πήρα από νωρίς τηλέφωνο εκείνο το Σάββατο την κυρία Άννα (εκπληκτικός άνθρωπος και χαρακτήρας) για να κλείσω την Λίζα για μιάμιση ώρα, είχα τρελές καύλες από νωρίς εκείνη την ημέρα.
Φτάνω λοιπόν γύρω στις 4μιση το απόγευμα στην ώρα μου, με υποδέχεται η κυρία Άννα και η Λίζα, πάω στο δωμάτιο, κάνω μπανάκι και περιμένω την Λίζα η οποία αριβάρει κατόπιν ολίγου.
Με ρωτάει, ξεκινάμε με μασάζ? Εγώ στο μεταξύ ψυλλιασμενος και ψαγμένος από τα δύο προηγούμενα ραντεβού μου εκεί που σημαντικός χρόνος αναλώθηκε στο μασάζ και όχι στο γαμήσι, απαντώ φυσικά όχι, πάμε στον καναπέ και βλέπουμε.
Και τα είδα όλα αδέρφια, μα τι γυναικάρα είναι αυτή η Λίζα, όλα όσα είχα διαβάσει στις κριτικές και ακόμη παραπέρα!
Τι φοβερή ανταπόκριση, με αστειάκια, καυλόλογα, μιλάμε όλα όσα έκανε τα ένιωθε, είναι γεννημένη για αυτό το πράγμα η κοπέλα.
Πίπα άριστη, εξωφρενικά άριστη, τσόντα ρε παιδί μου, με σαλιώματα, φτυσίματα, mouth fuck και όλη τη σχετική βιβλιογραφία.
Γαμήσι απίστευτο,σαν να γαμάς γκόμενα που κατάφερες να τη ρίξεις στο κρεβάτι και σε γουστάρει τρελά κι αυτή.
Πρέπει να άλλαξα 3 ή 4 προφυλακτικά κατά την διάρκεια μίας ώρας καθαρού χρόνου πηδήματος, γιατί πριν χύσω (φρόντιζα να κρατηθώ στον κανόνα του ένα και καλό) ήθελα ξανά και ξανά και ξανά την απίστευτη πίπα της.
Εννοείται στο τέλος, αφού παίχτηκε γαμήσι σε κάθε στάση που μπορεί να παιχτεί στον καναπέ, τα πήρε φουλ όλα στο στόμα (τα έφτυσε κατόπιν), μα τι καύλα είναι αυτή η κοπέλα!
Και εκεί που με τρελανε τελείως ήταν ότι, επειδή είχαν μείνει 10 σκάρτα λεπτά περίπου για την ολοκλήρωση της μιάμιση ώρας, με ξάπλωσε στο μασαζοκρέβατο και μου έκανε 10 λεπτά μασάζ!
Και μετά μπανάκι μαζί όπου με ξέπλυνε και από τα μασαζοέλαια.
Πώς να μην την αγαπήσεις μετά αυτή την κοπέλα. Τι να πω, φτου σου κοπελάρα μου!!

Συνοψίζοντας, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, όποιος δεν έχει πάει με την Λίζα, απλά χάνει!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2025
Κόστος συνάντησης
160
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ