Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 168 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 455294
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σύντροφοι συναγωνιστές, εντύπωση μου είχε κάνει την πρώτη φορά που είχα πάει στο Diamond Spa και είχα πάρει την Ρούλα, ο πρόστυχος τρόπος που η Κατερίνα με κοιτάζε όταν περνούσαν οι κοπέλες και με χαιρετούσαν μία-μία όσο ήμουν στην αναμονή. Οπότε και την επέλεξα την επόμενη φορά (αυτή την οποία τώρα διηγούμαι). Μπάσιμο στο δωμάτιο και μετά ξάπλα στο μασαζοκρέβατο. Είχα πάρει πρόγραμμα μιάμισης ώρας για να έχω το χρόνο μου. Μαλακία που άφησα την Κατερίνα να κάνει φουλ μασαζοπρόγραμμα αντί να την διακόψω στο 20λεπτο και να την γαμήσω μια ώρα αρχύτερα (αυτό συνέβη τελευταία φορά, από την επόμενη πρώτα γαμήσι και στο τέλος μασάζ).
Όταν στο 45λεπτο η Κατερίνα με γύρισε ανάσκελα και άρχισε επιτέλους να τσιμπουκώνει, εύκολα αντιλήφθηκα πως το κατέχει φουλ το άθλημα. Ξαπλώνω λοιπόν στον καναπέ και της ζητάω 69. Πρόθυμη αυτή ανταποκρίθηκε. Ωραίο ζουμερό μουνί και κωλοτρυπίδα δουλεμένη που ανοίγει ελαφρά με πίεση της γλώσσας. Στη συνέχεια καθησε επάνω μου και γαμιοταν μια χαρά, παρά τα κιλάκια της κρατησε ρυθμό και ανεβοκατέβαινε ικανοποιητικά, ενώ εγώ ζούλαγα κωλομέρια και εγλυφα τις βυζαρες της.
Στη συνέχεια στα τέσσερα για κάνα δεκάλεπτο με δυνατά καρφώματα και χαστούκια στα κωλομέρια (με μέτρο φυσικά) τα οποία ευχαρίστως δεχόταν.
Τέλος ιεραποστολικό παθιάρικο με γλωσσόφιλα πολλά ταυτόχρονα, αρκετά καυλωτικό καθόσον υπήρχε αμφίδρομη ανταπόκριση.
Όταν ένιωσα ότι θα χύσω κάθισα στον καναπέ, την έβαλα στα γόνατα να ρουφάει αρχίδια και πούτσα, ώσπου επακολούθησε ωραιότατο χύσιμο στο στόμα της (κατόπιν τα έφτυσε).
Σύντροφοι συναγωνιστές, αυτό που κάνει την διαφορά σε μία σοβαρή γκόμενα, είναι όταν της λες πως πρόκειται να χύσεις , αυτή να τον αρπάζει σαν λάμια στο στόμα και όχι ίσα ίσα να στον παίζει και μετά όταν χύνεις να σιχαίνεται τα φλόκια στο χέρι της (κόκκινη κάρτα σε αυτές τις παλιοσαλούφες).
Ακολούθησε ντουζάκι μαζί με την Κατερίνα, και για να είμαι ειλικρινής το φχαριστήθηκα λίγο περισσότερο από ότι με την Ρούλα την προηγούμενη φορά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2024
Κόστος συνάντησης
160
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ