Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 167 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 455051
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σύντροφοι συναγωνιστές, διάγοντας την ηλικία των πρώτων -ήντα και μετά από διαζύγια, χωρισμούς από σχέσεις σχετικά μακροχρόνιες και τα σχετικά, τους τελευταίους μήνες δυναμικά στο άθλημα έχω χωθεί και την υγειά μου έχω βρει. Πρώτη επίσκεψη στο εν λόγω ευαγές ίδρυμα, πράγμα στο οποίο συντέλεσαν οι εδώ κριτικές (muchas gracias hermanos). Φυσικό λοιπόν Ρούλα να επιλέξω. Πρόγραμμα μιάμισης ώρας για να δω πώς τσουλάει το πράγμα. Μπαίνει η Ρούλα λοιπόν, με ρώτησε εάν θέλω μασάζ, είπα ναι. Τα πρώτα 45 λεπτά αναλύθηκαν σε μασάζ, ομολογώ ότι ήταν υψηλού επιπέδου και το κατέχει. Όπως κατέχει και την πίπα, οι γυναίκες ρε παιδί μου ή το έχουν ή δεν το έχουν στην πίπα, τέλος. Αφού φχαριστήθηκα τσιμπούκι επιπέδου τσόντας με σάλια, φτυσίματα κλπ (δεν με άφηκε deep throat), παίχτηκαν 3 στάσεις επί του καναπέως, doggy, cow και missionary, για μισή ωρίτσα περίπου. Χύσιμο με παίξιμο ενώ ήταν στα γόνατα καθισμένη μπροστά μου (πίστευα ότι θα τα έπαιρνε στο στόμα αλλά δεν πειράζει, πρώτη φορά ήταν, δεν υπήρχε ακόμα ίσως ανάλογη οικειότητα). Έμεινα ευχαριστημένος αλλά μετάνιωσα που τόσος χρόνος στο μασάζ αναλώθηκε, δεν πειράζει όμως. Η ευγένεια της Άννας, που τρέχει τον χώρο, δεν υπάρχει. Είναι ένα επίπεδο μόνη της!Μεγάλο χαμόγελο
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2024
Κόστος συνάντησης
160
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mario Vargas
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, xan4625, tarifas pirea και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2025
Η Ρούλα είναι το απόλυτο καβλοράπανο sex-partner του μαγαζιού..
Αλλά βρε συναγωνιστή, πρώτη φορά, μιάμισι ώρα;
Για να δεις πως πάει;
Unusual...
review reaction 1 Johnstef, razorxt
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1