Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 505 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 778807
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είναι ψηλή κοπέλα με εκπληκτικό σώμα γεμάτο τατουάζ. Το πρόσωπο της απο κοντά πιο ωραίο απ'οτι στις φωτογραφίες.Συνεννοείτε στα Αγγλικά ενώ τα στησίματα που κάνει θα σας ικανοποιήσει στο έπακρον στο οπτικό σημείο αλλα γενικότερα ως θέαμα.
Μύριζε άρωμα και η περιποίηση από μαλλί μέχρι και νυχιά ποδιών ήταν φανερά προσεκτική.Αν και είναι λιγο ανέκφραστη στην αρχή διαθέτει χιούμορ με καλή διάθεση αλλά και σοβαρότητα.

Ξεκίνησε φιλάκια στο στόμα χωρίς γλώσσα πού το κάνει επιλεκτικά, και ξεκίνησε ωραία η φάση. Κάθισε πάνω μου και μου έτριβε τον πούτσο όσο φασωνομασταν, εγώ με τα βυζιά και τον κώλο της γέμιζα τις χούφτες μου και ζούλαγα. Όλα καθαρά και χωρίς τρίχες και μπροστά και πίσω, το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να γλείφω.
Πίπα καλούτσικη ήταν κάπου κάπου automatical η φάση με το τσιμπούκι της έκανε και γλείψιμο στις πέριξ ακάλυπτες περιοχές.Στήθηκε στα τέσσερα και άρχισε η γιορτή με βογγητά και καρφώματα πάνω μου. Το μουνί της έχει καλή αίσθηση, υγράνθηκε στην διάρκεια ενώ για αρχή έβαλε μόνο λίγο τζελ στην είσοδο. Την γάμησα από χαλαρά μέχρι αρκετά δυνατά σέ τρείς στάσεις ενώ πριν χύσω με αγκαλιάζε και εσφίγγε ώστε να με αποτελειώσει σπερματικά εντελώς.
Μασάζ χαλαρών ρυθμών τίποτα το αξιοσημείωτο.
Συνολικά μία ωραία κοπέλα καθαρή με καλή συμμετοχή.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Όνομα κοπέλας
Άντρεα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Heavywash
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι: