Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 528645
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Για άλλο μαγαζί πήγαινα, λέω ας δοκιμάσω Λυδία...ωραίο κορμί όμορφος κωλος πεσμένο στήθος.
Το μασάζ καλούτσικο, ξέρει που να πατήσει αλλά μέχρι εκεί. .. όσο μου έκανε μασάζ της χαιδευα την κωλαρα της και κάποια στιγμή μου παίρνει το χέρι και μου το βάζει στο μουνακι της... την χαιδεψα λίγο και υγρανθηκε φουλ...
Αφού με έτριψε λίγο μου ζήτησε να γυρίσω....Πιπα με καποτα δεν τρελάθηκα, την πιάνω την γυρνάω και την σπατουλαριζω εγώ .... έχει ωραίο μουνακι χωρίς μουνοχειλα , όπως μου αρέσει.... αφού παίζω με την κλειτοριδα της , βάζω και ένα δάχτυλο και δείχνει να το ευχαριστιεται πολύ. Μου κάνει σε μια φάση , γυναικολόγος είσαι;;; χαχαχα
Nα μην τα πολυλογώ...λίγο ιεραποστολικο και παραλλαγές, λίγο την γύρισα στο πλάι, το ωραίο ήρθε όταν μου στήθηκε στα 4... έχει απίστευτη κωλαρα...αφού την σφυροκοπησα αρκετά έβγαζε ωραία βογγητα και εγώ εχυσα μέσα με αρκετή διάρκεια και ποσότητα...
Μετά μάγκες με έπιασε ταχυπαλμια για λίγη ώρα! Δεν σας κρύβω ότι αν και 39 φοβήθηκα λίγο...
Στο ρεζουμέ καλή επιλογή αλλά νομίζω ότι η Λίζα έχει βάλει τον πήχη ψηλά. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς ✊️
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας