Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 69 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 192256
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η γνωριμία μου με την όμορφη Αμαλία έγινε το καλοκαίρι κατά την προηγούμενη "θητεία" της στο Nirvana, όπου και είχα δύο-τρεις επιτυχημένες συναντήσεις μαζί της. Ωραίο σώμα και πρόσωπο, μικρό αλλά καλοσχηματισμένο στήθος, τέλεια οπίσθια, ωραίο δέρμα, είναι πεντακάθαρη και μοσχοβολάει. Είναι χαμογελαστή και ευδιάθετη. Το μασάζ αντικαταστάθηκε με συζήτηση( συνεπώς η βαθμολογία είναι υποθετική) με τα λίγα Ισπανικά μου, δεδομένου ότι ήδη γνωριζόμαστε. Φιλάει όχι βαθιά αλλά ικανοποιητικά, πολύ καλό στοματικό, και συμμετοχή πολύ κοντά στην gfe. Με ένα τέτοιο τέλειο κορμί δίπλα μου, η απόλαυση ήταν δεδομένη και φυσικά η συνάντηση μαζί της θα επαναληφθεί σύντομα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αμαλία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Old Rider
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, Yatoputso, Pa Luki Luk και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Φεβρουαρίου, 2025
κα'να δυο παρατηρήσεις εάν μου επιτρέπετε:
α) "Φιλάει όχι βαθιά αλλά ικανοποιητικά, ..., και συμμετοχή πολύ κοντά στην gfe". Η Αμαλία κάνει μεν αυτό που πρέπει αλλά είναι υπερβολικά χλιαρή για να τη χαρακτηρίσουμε κοντά στο gfe.
β) Πίπα χωρίς προφυλακτικό; είστε σίγουρος; Η Αμαλία ΑΡΝΕΙΤΑΙ πίπα χωρίς προφυλακτικό - δεν σε ρωτάει καν αν θέλεις με ή χωρίς, όπως άλλα λατινάκια του οίκου.
Και - κακώς κατ' εμέ - ο οίκος τους δίνει την ελευθερία να αρνηθούν πίπα άνευ κι έτσι βασιζόμαστε στα χούγια της καθεμιάς.
review reaction 4 review reaction 1 Heavywash, Rokko28, Pa Luki Luk
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1