Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 83 10
Μασατζίδικα
295217
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καλησπερα μυστες ,χυστες,μπηχτες,ανωμαλοι διεστραμενοι,και λοιπους τιτλους ευγενειας που τυχων ξεχναω.
Αφου ειμουν σε μια ψυχικη ανισοροπια,και καποιου ειδους διαταραχη μετα το 2ωρο ραντεβου με την ριτα 10 απο το glamour.
και αφου ειχα μπει σε βαθιες σκεψεις γιατι το τι ειναι η ζωη και τι ειναι ανθρωπος,το χα ξαναπαθει με την Lucy2 παλι απο το glamour,
ο μυστης keepitsimple,μου ειχε κανει και ωραιο σχολιο και των ευχαριστω πολυ.
Ηθελα να βγω με τρεμουλα στα ποδια ταχυκαρδιες και να μην σκεφτομαι και πολλα.
Τις δυο λαδοκορες της γνωριζεται η πιο πολλοι οπως και εγω μεγαλοκοπελες πλεων,οπως και εγω μεγαλοαγορι,εμπειρες και πολυ δυσκολα δεν θα περασεις καλα
μαζι τους.
Στων μασαζοχωρο παιχτηκε το εργο ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ,τελεια συμετοχη και απο τις 2 δεν με αφησαν σε ησυχια οδηγουσαν την κατασταση συνεχεια
στα ακρα μασαζ δεν παιχτηκε δεν ηθελα.Ενα εντονο ραντεβου μιας ωρας με 2 γυναικες με πολλα χιλιομετρα που σεβονται τις πορνο επιθυμιες μας.
Εφυγα οπως επιθυμουσα με κομενα ποδια,καθολου σκεψεις, και το συναισθημα του χαζοχαρουμενου που αναλογει σε παιδι 15 ετων και οχι σε εναν 50αρη.
Ευχαριστω Ντιανα,Ευχαριστω Λενα.Και επειδη δεν ειναι οι ποιηση για ολες τις μερες θα κλεισω με Βασιλη
Ευτυχώς που η πατρίς δικαιώνεται
Σε ταβέρνες πλατείες κι αλάνες
Ευτυχώς που δε χάθηκε ο έρωτας
Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες
Αφου ειμουν σε μια ψυχικη ανισοροπια,και καποιου ειδους διαταραχη μετα το 2ωρο ραντεβου με την ριτα 10 απο το glamour.
και αφου ειχα μπει σε βαθιες σκεψεις γιατι το τι ειναι η ζωη και τι ειναι ανθρωπος,το χα ξαναπαθει με την Lucy2 παλι απο το glamour,
ο μυστης keepitsimple,μου ειχε κανει και ωραιο σχολιο και των ευχαριστω πολυ.
Ηθελα να βγω με τρεμουλα στα ποδια ταχυκαρδιες και να μην σκεφτομαι και πολλα.
Τις δυο λαδοκορες της γνωριζεται η πιο πολλοι οπως και εγω μεγαλοκοπελες πλεων,οπως και εγω μεγαλοαγορι,εμπειρες και πολυ δυσκολα δεν θα περασεις καλα
μαζι τους.
Στων μασαζοχωρο παιχτηκε το εργο ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ,τελεια συμετοχη και απο τις 2 δεν με αφησαν σε ησυχια οδηγουσαν την κατασταση συνεχεια
στα ακρα μασαζ δεν παιχτηκε δεν ηθελα.Ενα εντονο ραντεβου μιας ωρας με 2 γυναικες με πολλα χιλιομετρα που σεβονται τις πορνο επιθυμιες μας.
Εφυγα οπως επιθυμουσα με κομενα ποδια,καθολου σκεψεις, και το συναισθημα του χαζοχαρουμενου που αναλογει σε παιδι 15 ετων και οχι σε εναν 50αρη.
Ευχαριστω Ντιανα,Ευχαριστω Λενα.Και επειδη δεν ειναι οι ποιηση για ολες τις μερες θα κλεισω με Βασιλη
Ευτυχώς που η πατρίς δικαιώνεται
Σε ταβέρνες πλατείες κι αλάνες
Ευτυχώς που δε χάθηκε ο έρωτας
Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2025
Κόστος συνάντησης
200
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Λένα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2025
Αυτό σκέφτηκα και εγώ σήμερα να πάω να κάνω ένα διπλό εκεί με τις θείες, για την εμπειρία.
![pirateman](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/184/184880.jpg)
pirateman
11 Φεβρουαρίου, 2025
Καλοο...ναι καλα εκανες..εμπειρια καλη θα ταν αυτη..και οι συγκεκριμενες στο προσφερουν καλα..με Λενα που ειχα κι εγω περασει μου αρεσε
H
Hase
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2