Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 161 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 444217
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κρύο πολύ σήμερα και τι καλύτερο απο μια επίσκεψη στην Άννα και το χαρέμι της.Δεν θα γίνω πάλι πολύ κουραστικός με τα της υποδοχής και τον χώρο αλλά ρε παιδιά εκεί πραγματικά νιώθουμε ξεχωριστοί και σαν στο σπίτι μας...Την 1η φορά που χα πάει ήμουν μεταξύ Ρούλας και Κατερίνας και πήρα Ρούλα(έχω κριτική)
Σήμερα η Κατερίνα ήταν ελέυθερη και γω τυχερός οπότε πέρασα μαζί της.Πέρασα στο πεντακάθαρο δωμάτιο ,ντουζάκι και περίμενα..Τα κορίτσια λόγω του φόρουμ τα γνωρίζω και είναι λες και τις ξέρω χρόνια και γενικά νιώθω πολύ άνετα εκεί..
Η Κατερίνα είναι μια γλυκιά κοπέλα ,με κορμί στα γούστα μου και δέρμα μαλακό και μεταξένιο..
Ξεκινήσαμε με χαμούρεμα και φιλιά αλλά στη θέα του μουνιού της και μιας και ήταν σούπερ επιδοθηκα σε ανελέητο γλυφομούνι ,όπως πέφταμε μικροί με τα μούτρα στο καρπούζι..δεν μου αρέσει γενικά να κάνω αλλά η Κατριν μου το εβγαλε!!Μετά απο ώρα έχυσε και καπάκι μου φόρεσε μαεστρικά το προφυλακτικό και έχυσα και εγώ με σεξ μέσα της..Ήταν πολύ όμορφο το σεξ μαζί της.
Το μασαζ ήταν αρκετή ώρα ,χαλαρωτικό και ότι χρειαζόμουν..όταν γύρισα ανάσκελα και άρχισε να με γλύφει ,την έβαλα στα 4 στο κρεββάτι και έπεσα πάλι με τα μούτρα απο πίσω της..τελείωσα στο στόμα της χτυπώντας η καυλα κόκκινο!!
Με ξέπλυνε στο ντουζ με βοήθησε σε όλα ,ήταν άψογη!

Άννα μου σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά και φυσικά για την κουβέντα μας και πριν και μετά..είστε όλες σούπερ!

Υ.γ.1 ήθελα να ήξερα οι παλιοί του μαγαζιού αν έχουν καταλήξει ποια είναι η... "καλύτερη"..δύσκολη επιλογή παιδιά..

Υ.γ.2 Με τέτοιο ψωλόκρυο καυλώναμε μόνο επί ΠΑΣΟΚ αλλά ευτυχώς υπάρχει η Άννα με τα κορίτσια της που ξυπνάει παλιές στιγμές δόξας και καλοπέρασης!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
2
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, Milfomaniac, Yatoputso και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Φεβρουαρίου, 2025
Ανελεητο γλυφομουνι?Respect μυστη ωραια περασες και εμεις διαβάζοντάς την κριτικη σου το ιδιο.
review reaction 1 ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1