Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 71 10
Medusa Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
237854
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Πρώτη επίσκεψη στο κατάστημα λίγο πριν το απόγευμα με υποδέχτηκε μια ψιλή ξανθιά νταρντανα κυρία ευγενική και πρόσχαρη με πήγε στον καναπέ και μου εξήγησε τά προγράμματα... καθώς ήθελε νά κεράσει και κάτι ... μετά ονοματιζε μια μία τίς κοπέλες.. όλες από Βενεζουέλα... επέλεξα την ποίο μεγάλη ηλικιακά... και μπήκαμε στο πεντακάθαρο δωμάτιο... μπάνιο και μετά μασαζακι... μέτριο όχι για πολύ ώρα η Πατρίτσια.... είχε αλλού τόν νου τής...?? Και ξεκίνησε με λίγο ισπανικό καί μετά ένα δυνατό τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό... μετά ανέβηκε από πάνω πολύ καλή τό κατέχει το σπορ φιλάκια και πολύ καλή συμμετοχή... για λίγη ώρα τής ζήτησα νά γλύψω το πιπινι τής δέχτηκε με μεγάλη χαρά ?? ... ασχολήθηκα με την ευαίσθητη περιοχή... για λίγη ώρα...βογγουσε και έλεγε διάφορα... και μετά την γύρισα στα 4 ... δεν τελείωσα... και είχε βγάλσιμο προφυλακτικού και μια ωραία... πίπα και πεξιμο με τά χεράκια της.. ώσπου ήρθε τό τέλος ωραία εμπειρία.... μπανάκι και αναχώρηση... ικανοποιημένος από την επιλογή μου...
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2025
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Γλειφομούνι
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2025
Μπράβο εξέλιξη η κοπέλα,την είχα πάρει την πρώτη εβδομάδα που είχε έρθει και ήταν γυναίκα αστερίας στο κρεβάτι.
D
DreaLex
07 Φεβρουαρίου, 2025
'Εχω πάει κι εγώ με την Πατρίτσια - έχω γράψει σχετική εμπειρία αρχές Δεκεμβρίου . Είναι ευχάριστη φιλική κοπέλα που δεν σε αγχώνει , απλά δεν ξέρει Αγγλικά ή Ελληνικά . Σ΄ εμένα πήγαμε κατευθείαν στο σεξ ( αφού παίξαμε με χούφτωμα ) , ήταν πολύ καλή , όχι τυπικά ψυχρή όπως πολλές του χώρου . Από τα 45 λεπτά , τα 30-35 ήταν σεξ , γιατί ούτε κι εγώ τελείωσα με την πρώτη - όταν χάνω τη στύση (είμαι κάπως ηλικιωμένος) βάζω την κοπέλα να μου τον παίξει με τα χέρια ( και στόμα ) και λίγο πριν χύσω μπαίνω ξανά μέσα και χύνω στο μουνί της . Ο χώρος , η καθαριότητα και τα ντους ήταν υπέροχος - αξίζει και γι΄αυτό η επίσκεψη .
![Sakis](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/252/252701.jpg)
Sakis
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2