Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 159 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 434537
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αυτήν την κοπέλα για κάποιο λόγο την είχα παραμελήσει. Είχα πάει μια φορά μαζί της και παρότι πέρασα καλά δεν την προτιμούσα. Ίσως δεν ήταν ο τύπος μου. Εδώ και καιρό με έβλεπε στο σαλόνι και όλο μου την έπεφτε με το ωραίο χαμόγελο της, μέχρι που σήμερα αποφάσισα να περάσω μαζί της. Ήρθε λοιπόν στο δωμάτιο και αρχίσαμε φιλάκια, χαδάκια κτλ και στην συνέχεια της είπα να ξαπλώσει στον καναπέ. Άρχισα λοιπόν τα φιλάκια σε όλο το κορμί εστιάζοντας στις βυζάρες της και κατέληξα να της γλύφω το μουνάκι. Είδα ότι της άρεσε και συνέχισα για λίγα λεπτά, ώσπου ξάπλωσα με την σειρά μου, για να με περιποιηθεί αυτή. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα δίδυμα με γλύψιμο και ρουφηγματα, έγλυφε το κατάρτι και μου έκανε μία πολύ ωραία πίπα με deepthroat. Μετά την έβαλα στα τέσσερα, δίνοντας πόνο με θέα αυτήν την υπέροχη, τεράστια κωλάρα και κατόπιν ιεραποστολικα, με το μουνάκι της να είναι μούσκεμα. Τελείωμα με πίπα, όπου μετά από λίγο ήρθε το τέλος, με εμένα να μου έχει κοπεί η ανάσα και να κάνω κάποια λεπτά, για να συνέλθω. Αυτό ήταν. Από εδώ και πέρα θα την προτιμώ πιο συχνά και δεν θα την παραμελώ. Μασάζ δεν δοκίμασα, αν και μου πρότεινε η κοπέλα και η βαθμολογία είναι ενδεικτική. Καλό βράδυ και να περνάτε όλοι καλά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ