Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 498 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 855367
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στο ποδόσφαιρο Βασιλιάς είναι ο Λίο ( Μέσσι) , στον χώρο του μασάζ , μία είναι η Βασίλισσα και είναι η Λία !!! Ότι και να πεις γι αυτήν την κοπέλλα είναι λίγο ! Την πρωτοείδα πριν από 7-8 μήνες όταν επισκέφθηκα πρώτη φορά το στέκι της Στουρνάρη και την επέλεξα χωρίς να γνωρίζω κάτι άλλο , μόνο και μόνο από την εξωτερική εμφάνιση ! Ντύσιμο σικάτο και καθόλου προκλητικό με παντελόνι , σακάκι και γόβα , λες και ήταν στέλεχος εταιρείας ή μεγαλοδικηγορίνα και ανάλογο
, ωραίο χαμόγελο ! Ώπα ! σκέφτηκα , τι παίζει εδώ ? και την επέλεξα ! Το ένστικτο δεν με πρόδωσε καθώς από την ώρα που έκλεισε η πόρτα του δωματίου , η συνέχεια ήταν άκρως συναρπαστική !!! Κορμί καλογυμνασμένο και σφιχτό χωρίς ψεγάδια και με απίστευτο δέρμα , μαυρισμένη λες και είναι Αύγουστος ! Όταν αρχίζει να γδύνεται παθαίνεις μία ταχυκαρδία ! Το κυριότερο όμως ήταν ότι βρήκε τα ''κουμπιά '' μου σε χρόνο ρεκόρ , τι μου αρέσει και τι όχι και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να εξηγώ πολλά ! Μυαλό ξυράφι , σε πουλάει και σε αγοράζει , γι αυτό την γούσταρα πολύ ! Άλλοτε γλυκιά και τρυφερή , άλλοτε άγρια , ανάλογα τα κέφια και την στιγμή , σε ταξιδεύει και σε πάει αλλού !!! Οι επισκέψεις μου συχνές από τότε , κάθε φορά ανακαλύπτω και κάτι νέο και συναρπαστικό ! Το πιο σημαντικό είναι ότι με έκανε να ξανανιώσω και σωματικά , αλλά και ψυχολογικά , η Ευεξία που γράφει στην είσοδο είναι μια πραγματικότητα ! Μπήκα μάλιστα στην διαδικασία να κάνω πράγματα που είχα να τα κάνω χρόνια , όπως να αρχίσω δίαιτα ( καθ ότι το κορίτσι μου έκανε παρατήρηση ότι είχα παραπανίσια κιλά !!!) και να ξαναπάω γυμναστήριο !!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2025
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Λία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Yatoputso, giorgiodelafuentes2, Ιζνογκουντ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιανουαρίου, 2025
ρε σύντροφε σε λίγο θα μας πεις ότι ερωτε΄υτηκες....

καλή είναι η κυρία δε λέω...αλλά συγκρατήσου και λίγο

για το καλό σου το λέω...μην παρεξηγηθώ
review reaction 1 Παρατηρητης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1