Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 156 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 427543
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σήμερα η όρεξή μου τραβούσε κωλαράκι και πήρα την Άννα για να κλείσω ραντεβού με Αγάπη, η οποία το προσφέρει απλόχερα. Στην άλλη άκρη της γραμμής η Άννα μου αναφέρει ότι η Νίνα γύρισε από την πατρίδα της, όπου είχε πάει για τις γιορτές, κάνοντάς τους έκπληξη. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία και έκλεισα ραντεβού για σήμερα το απόγευμα. Αφού την συνάντησα πρώτα στο σαλόνι και της είπα πόσο μου έλειψε η συνέχεια δόθηκε στο δωμάτιο. Ξεκινήσαμε χαλαρά με φιλάκια, χαδάκια και χουφτώματα και στην συνέχεια έκατσε στον καναπέ κρεβάτι και άρχισε την πίπα και την περιποίηση των διδύμων. Επειδή όμως δεν βόλευε η φάση, ξάπλωσα για να είμαστε πιο άνετα. Αφού χόρτασα από την περιποίηση της, ήρθε η σειρά μου να την περιποιηθώ. Της ζήτησα να έρθει σε θέση face setting και ξεκίνησα την περιποίηση. Αυτή άρχισε να φτιάχνετε και να ανεβοκατεβαίνει έτσι ώστε η γλώσσα μου να μπαινοβγαίνει στο μουνάκι της. Αφού κατάλαβα ότι είχε τελειώσει και μουσκέψει αρκετά, της ζήτησα να κάτσει στο κατάρτι. Αυτή δεν κατάλαβε και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της απάνω του και να το απολαμβάνει. Αφού την άφησα να το απολαύσει της ζητησα να μου περάσει προφυκακτικό και να κάτσει επάνω του. Εκεί περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές με εκείνη να το απολαμβάνει κι εγώ το ίδιο, χουφτώνοντας την κωλάρα της και τα βυζάκια της. Κατόπιν της ζήτησα να κάτσει στα τέσσερα και αφού απόλαυσα το μουνάκι της, της ζήτησα να μπω και στο κωλαράκι. Αυτή αφού έβαλε λιπαντικό, έκατσε στα τέσσερα και άρχισα να της τον βάζω σιγά σιγά, γιατί λόγω της αποχής, ήξερα ότι θα ζοριζόταν. Όντως ζορίστηκε αρκετά και άλλαζε συνέχεια στάσεις η καημένη, ώσπου μετά από ώρα και μη αντέχοντας άλλο προφανώς, τον έβγαλε, άλλαξε προφυκακτικό και αφού την έβαλα να κάτσει ανάσκελα, δώσαμε μια ανεπανάληπτη μάχη, με εμένα να την σφυροκοπάω και αυτή να με έχει ταράξει στα γλωσσόφιλα. Μετά από αυτό δεν άντεξα άλλο και κατέθεσα στο μουνάκι της, εντός προφυλακτικού, τελειώνοντας μία από τις καλύτερες συνεδρίες εντός του οίκου τούτου. Αυτά από μένα για απόψε, καλά να περνάτε και καλό βράδυ.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Νίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978, baroc και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού