Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 156 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 427555
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη φορά στο μαγαζί και αφού είχα διαβάσει καλές κριτικές ειδικά για Ρούλα και Λίζα. Η κ. Άννα στην υποδοχή όπως το έχουν αναφέρει πάρα πολλοί ευγενέστατη και θέλει να σου προσφέρει κάτι οπωσδήποτε. Με πέρασε σε ένα δωμάτιο και αφού με ρώτησε εάν έχω ξαναπάει και της είπα ότι είναι η πρώτη μου φορά μου έστειλε πρώτα την Ρούλα που ήταν ελεύθερη. Η αλήθεια είναι πως δεν μου άρεσε ιδιαίτερα σαν κορμί αν και οι κριτικές που διαβάζω είναι διθυραμβικές. Προσωπικά μου αρέσουν πιο χυμώδεις γυναίκες και όχι τόσο στεγνές. Μετά από λίγο ήρθε η Άννα και μου είπε να πάω μαζί της για να μην περιμένω μόνος και μου πήγε στην υποδοχή που ήταν αυτή.
Στην συνέχεια και ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο εμφανίστηκαν όλα τα κορίτσια σχεδόν ταυτόχρονα τα οποία μου άρεσαν περισσότερο γιατί ήταν πιο ζουμερά.
Στην αρχή είπα να περάσω με την Αγάπη γιατί μου φάνηκε εκφυλο μιλφάκι αλλά στο τέλος εμφανίστηκε η Λίζα που μου άρεσε περισσότερο. Λέω στην Άννα ότι είχα πάει περισσότερο για την Λίζα , αλλά της είπα την Αγάπη γιατί ήταν διαθέσιμη και μου απαντάει κανένα πρόβλημα , πέρασε με την Λίζα .
Με οδηγεί σε ένα δωμάτιο μου δίνει σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες και μου λέει , ετοιμάσου και έρμομαι σε λίγο.
Γδύνομαι και την περιμένω καθιστός στον καναπέ. Αυτή έρχεται μου γυρίζει την πλάτη και βγάζει το φορεματάκι που φορούσε, μένοντας με ένα μπλε στριγκάκι που είχε χαθεί μέσα στην κωλάρα της.
Αρχίζουμε το μπαλαμούτι στα όρθια και την χουφτώνω σε όλο το κορμί, ενώ ταυτόχρονα την φιλάω στον λαιμό και στους ώμους.
Κάθομαι στο μασαζοκρέβατο και αυτή μου φέρνει τα βυζάκια της για γλείψιμο ενώ μετά από λίγο μου ψιθυρίζει να κατέβω πιο κάτω;
Της λέω αυτό περιμένω και γονατίζει μπροστά μου . Την παίρνει στο στόμα και αρχίζει το ρούφηγμα, ενώ ταυτόχρονα με κοιτάζει στα μάτια. Πότε την γλείφει στο πλάι πότε την ρουφάει και πότε την χτυπάει στην γλώσσα της. Ωραία πίπα χωρίς βιασύνη, ακριβώς όπως μου αρέσει.
Έχει μαζέψει και τα μαλλιά της κότσο αν και κάτω της πάνε πολύ καλύτερα και είναι πιο σέξυ. Της χαϊδεύω το κεφάλι κάνοντας της και ένα ελαφρύ μασάζ ακριβώς πάνω από τον λαιμό και ταυτόχρονα την χαϊδεύω με την πούτσα μου στα μαγουλάκια της.
Με ρωτάει αν θέλω να τον χώσω στο μουνάκι της και αφού παίρνει την έγκρισή μου μου βάζει προφυλακτικό και πάει να στηθεί όρθια στο μασαζοκρέβατο για πισωκολλητό, αλλα να της λέω να ξαπλώσει κανονικά . Αυτή ξαπλωμένη λίγο λοξά και εγώ με το ένα πόδι στο πάτωμα και το άλλο στο μασαζοκρέβατο . Της τον χώνω και αρχίζω απαλές κινήσεις μέσα εξω. Αφού την γάμησα για λίγο έτσι τρυφερά και φιλώντας την απαλά στον λαιμό , τον έβγαλα και άρχιζα να της πινελιάζω το μουνάκι και να της τρίβω την κλειτορίδα με την πούτσα μου. Ξανά χώσιμο σε ποιο έντονους ρυθμούς αυτήν την φορά με το Λιζάκι να βογγάει ελαφρώς . Κάτι μεταξύ βογγητού και κλάμματος ήταν που ήταν αρκετά καυλωτικό. Επειδή το μασαζοκρέβατο δεν είναι και το πιο αναπαυτικό σταμάτησα και την έβαλα στον καναπέ που ήταν αρκετά φαρδύς σαν μονό κρεβάτι. Μου στήθηκε στα τέσσερα και εκεί τα είδα όλα. Έχει απίστευτη κωλάρα , ζουμερή για πολλά σκαμπίλια. Τον έχωσα στο μουνάκι της και την γαμούσα μια αργά , μια γρήγορα ενώ απολάμβανα τα κωλομέρια της που της τα είχα ανοίξει και μου μόστραρε την κωλοτρυπίδα της που ήταν άσπρη ασπρη, μάλλον θα είχε κάνει λεύκανση το Λιζάκι.
Όταν ένιωσα πως πλησιάζει το τέλος την ρώτησα αν κάνει τελειωτικό στο στόμα γιατι δεν είχα ρωτήσει ακριβώς το πρόγραμμα της και αφού μου είπε ναι μωρό μου έβγαλα το προφυλακτικό και της τον έδωσα στο στοματάκι. Τον ρούφηξε για λίγο και τον έπαιξε με το χέρι της αλλά δυστυχώς είχα κοπεί και δεν μου ερχόταν να τελειώσω.
Για να μην σας ταλαιπωρώ άλλο με την περιγραφή συνέχισε την πίπα αλλά μάταια, την ξαναπήρα στα τέσσερα για αρκετή ώρα και στο τέλος ξανά τσιμπούκι ώσπου επιτέλους έχυσα στο στοματάκι της.
Σύνολο στοματικού και σεξ 40 λεπτά σερί χωρίς υπερβολές .
Δώδεκα και είκοσι μπήκε στο δωμάτιο και μέχρι τη μία συνεχόμενο σεξ και κλαρίνο.
Παρόλο που την κούρασα δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε μια στιγμή. Ήταν πολύ γλυκιά σε όλη μας την συνεύρεση και ακούραστη. Η αργοπορία στο τελείωμα οφείλεται αποκλειστικά σε μένα, ενώ αυτή ότι της ζήτησα το έκανε χωρίς διαμαρτυρία και δεν δυσανασχέτησε ούτε για μια στιγμή.
Αφου τελείωσε μπήκε στην ντουζίερα να τα φτύσει και να ξεπλυθεί ενώ μου είχε γυρίσει την κωλάρα της και κουνιώταν με τον ρυθμό της μουσικής.
Αφού ξεπλύθηκε ξαπλωσα και μου έκανε μασαζάκι για κανα τέταρτο και μετά με συνόδεψε στην ντουζιέρα για να με ξεπλύνει από τα λάδια . Μου είπε τι θέλω να μου φέρει να πιω και έφυγε αφήνοντας με να πλυθώ με την ησυχία μου.Ξανάρθε με μια πορτοκαλάδα Λουξ και αφού με χαιρέτησε με πεταχτά φιλιά αφού εγώ ήμουν ακόμα στην ντουζιέρα μου είπε ότι πρέπει να φύγει γιατί είχε δουλειά . Δεν είχα προλάβει ούτε τα λεφτά να της δώσω γιατί δεν έμεινε καθόλου χρόνος.
Βγήκα έξω και η Άννα με ρώτησε εαν πέρασα καλά και της απάντησα τέλεια.
Της έδωσα τα χρήματα και με συνόδεψε έως την πόρτα ενώ με ευχαρίστησε για άλλη μια φορά.
Οι εντυπώσεις μου από το μαγαζί ήταν άριστες. Η Άννα όπως έχουν πει και άλλοι πριν από μένα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.
Η Λίζα ήταν τέλεια και πραγματικά πέρασα πολύ καλά . Έχει λίγα κιλάκια στον κώλο που όμως εμένα μου αρέσουν πολύ και πολύ γλυκό πρόσωπο. Ωραίο και ναζιάρικο μαζί.
Σίγουρα θα ξαναπάω για να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα κορίτσια και σίγουρα θα δοκιμάσω και κάποιο διδυμο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
177
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Yatoputso, giorgiodelafuentes2 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2025
Εσύ δεν είσαι με τις παρτουζες σε Μεταξουργείο και φυλής ; όλες τις αρρώστιες στο στόμα της θα τις άφησες μαύρο από δω και πέρα στο μαγαζί
review reaction 3 Kenpachi40
28 Ιανουαρίου, 2025
Η αλήθεια να λέγεται με τα κορίτσια και υο χώρο..όταν πρωτοπηγα και γω τα έπαιξα αν και τα περίμενα λόγω του φόρουμ και της παρέας εδώ.. για την ΑΝΝΑ ότι και να πούμε λίγο θα ναι..Η γυναίκα και π χώρος της δεν παίζονται.
review reaction 1 Milfomaniac
29 Ιανουαρίου, 2025
@akalyptos θα βάλουνε την γάτα τους να κλαίει αν τους ρίξεις μαύρο, ειδικά εσύ ??
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3