Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 501 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 768731
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Ποιότητα μασάζ

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη απόγευμα, ημερομηνία ενδεικτική.
Η Σαμάνθα είναι μια κοπέλα γύρω στα 25 νομίζω από Καράκας μου είπε. Με ένα ωραίο προσωπάκι νομίζω οι φωτογραφίες την αδικούν, στήθος μέτριο χωρίς κάποια παρέμβαση και κωλάρα.
Στο σαλόνι δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον αλλά επειδή είχα 2 επιλογές από την αρχή και η δεύτερη δεν ήταν διαθέσιμη μπήκα.
Και εδώ ξεκινάει κάτι που με ξενέρωσε και βασικά πολύ κακώς δεν αναφέρθηκε από εμένα στο μαγαζί. Μου προσφέρθηκε πετσέτα μύριζε φρεσκοπλυμένη αλλά ασφράγιστη όπως αναφέρει το κατάστημα. Επίσης βλέποντας την πετσέτα ήδη στο κρεβάτι και τσαλακωμένη πάλι μου μπήκαν ιδέες. Στο ότι δεν μίλησα φταίω 100% απλά είπα θα χαλάσω την οποία ατμόσφαιρα, μαλακια όμως ναι.
Στα του αγώνα, μασάζ δεν το έχει άλλα δεν το ήθελα κι όλας και το κατάλαβε. Γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις.
Ήταν πρόθυμη παρότι η συνεννόηση ήταν λίγο google translate δεχόταν καθοδήγηση και έδειχνε να ενδιαφέρεται να σε ευχαριστήσει. Τώρα κάτι βογκητά τύπου τι μου κάνεις μάνα μου, ούτε καν τα άκουγα....Το μόνο βέτο που έβαλε ήταν για cim με ενημέρωσε προκαταβολικά αλλά οκ δεν είχα θέμα. Σε γενικές γραμμές όμως προσπάθησε.
Το όχι που έβαλα στο δεν θα την ξαναδώ ήταν κυρίως για τις Πετσέτες που ξαναλέω αυτή που μου έδωσε έμοιαζε καθαρή αλλά δεν ήταν κλειστές όπως γράφουν και η άλλη στο κρεβάτι τσαλακωμένη και κατά δεύτερο λόγο γιατί πολύ σπάνια ξαναπάω με την ίδια κοπέλα σε τέτοιους χώρους.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας