Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 156 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
427769
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρώτη επίσκεψη στον οίκο. Πολύ διακριτική οδός, εξαιρετική κυρία η κα. Άννα ευγενέσταστη και υπέροχη οικοδέσποινα που επέμενε να πιω κάτι - αρκέστηκα σε ένα τσάι, ο χώρος χαλαρωτικός και μυρωδάτος. Διαθέσιμες άμεσα ήταν η Λίζα και η Αλίνα οι οποίες χαιρέτησαν με πολλή χάρη, και επέλεξα να περάσω με τη Λίζα. Ωραίο σώμα κανονικής γυναίκας, με λίγη κοιλίτσα, πολύ τρυφερό δέρμα, ωραίο αφράτο στήθος και οπίσθια. Η θέα της στα 4 εξαιρετική. Με πέρασε στο δωμάτιο όπου μου έδωσε σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες, και επέστρεψε σε λιγάκι χαμογελαστή και με υπέροχη διάθεση όπου της είπα ότι ήθελα πρώτα την πράξη και ξεκινήσαμε με φιλάκια και θωπείες - μετά της εξήγησα ότι ήθελα μόνο στοματικό στο οποίο επιδόθηκε με ζήλο, χωρίς να παραμελεί τους όρχεις, και ζητώντας το μόριο συνέχεια όποτε τυχόν τραβιόμουν. Το καλύτερο ήταν στο κρεβάτι με την ανάκλιση, με τη Λίζα να επικεντρώνεται στο μόριο και να προτάσσει τα οπίσθιά της. Μετά από κάποια ώρα περιποίησης ήρθα σε έναν πολύ έντονο οργασμό στο στήθος της. Μετά μου έκανε μασάζ, ένα από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει παρά την εξαιρετικά συσσωρευμένη κούραση, αρκετά έντονο στο τέλος και με ανακούφισε και από εκεί. Τέλος, με βοήθησε με το ντουζάκι για να φύγουν τα έλαια από την πλάτη, και μετά έφυγε για να ντυθώ. Επέστρεψε για να με συνοδεύσει έξω, πάντα με εξαιρετική διάθεση και νάζι. Με ξεπροβόδισαν με την κα. Άννα, τις οποίες και ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές που μου προσέφεραν. Πέρασα υπέροχα, και θα επανέλθω. Να είστε όλοι καλά. Τα 7ρια είναι ενδεικτικά, θα ήθελα παραπάνω.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Γλειφομούνι
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας