Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 374 10
Μασατζίδικα 841033
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πέρασμα μετά από πάρα πολύ καιρό στο ίδρυμα να δω τι παίζει. Πέρασα μεσημέρι κ είχε μόνο 2 κοπέλες κ αργότερα θα έρχονταν άλλες 3 αλήθεια ψέματα δεν ξέρω.

Προφανώς η νέα αύξηση της τιμής έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά την δουλειά του συγκεκριμένου χώρου κρίμα γιατί είναι ίσως από τους πιο καθαρούς κ αξιόλογους χώρους της πόλης αφού διαθέτει κ κανονικά κρεβάτια στο δωμάτιο.

Τώρα μειώθηκε το ρόστερ? Που παλιότερα εκεί μέσα γίνονταν παρέλαση…..ποιος ξέρει?
Βασικά είχα περιέργεια να τσεκάρω τη νεαρή Ρωσίδα Ρίτα κ όταν την είδα την επέλεξα γιατί μου άρεσε.

Αφού έκανα μπανακι ήρθε το κορίτσι . Αδύνατη προς πετιτ ξανθούλα ωραίο κωλαράκι βυζάκι μικρό 1.5 περίπου τατουάζ πίσω στην πλάτη άσπρο δερματακι καταγάλανα ματάκια κ 25χρ το μικρό όπως δήλωσε.

Πολύ ευγενική με το χαμόγελο στα χείλη κ με ευχαρίστησε για τα κομπλιμέντα μου για την ομορφιά της. Αγκαλιές φιλάκια στο στόμα χαδάκια κ γλύψιμο στο πολύ καθαρό μουνακι της.

Όπως έχει αναφερθεί σε κριτικές βάζει τα πόδια της στους ώμους σου κ το χέρι στο μέτωπο κάτι σαν ασπίδα αλλά εγώ τις τα φίλησα κ τα απομάκρυνα με ευγενικό τρόπο κάνοντας της να νιώσει όμορφα κ χωρίς να αγχώνεται καθόλου το απόλαυσε.

Μετά από λίγο ξάπλωσα κ άρχισε μια ωραία πίπα με προφυλακτικό αφού το έβαλε χωρίς να ρωτήσει κ όταν ήμουν έτοιμος την έβαλα πάνω κ κοπανήθηκε καλά με ρυθμό κ με εκφράσεις ευχαρίστησης στο πρόσωπο της. Η αίσθηση μέσα της είναι τέλεια την νιώθεις καλά….μικρό κορίτσι εξάλλου. Το τέλος ήρθε σε αυτή τη στάση μέσα στο λάστιχο.

Στη συνέχεια μου έκανε μασάζ που μπορεί να μην έχει την εμπειρία άλλων αλλά το προσπαθεί καλά κ μπράβο στο κορίτσι . Είναι συζητήσιμη με τον πελάτη αρκετά φλύαρη που σε κάποιους μπορεί να μην τους αρέσει αλλά εγώ δεν είχα πρόβλημα καθώς έχει κ την κλασική ρωσική προφορά όταν μιλάει την ελληνική γλώσσα κ μου αρέσει.

Δεύτερος γύρος άρχισε με πίπα χωρίς πολύ καλή αργή όπως μου αρέσει μέχρι τέρμα με πέρασμα από τις μπάλες κ στήσιμο στα 4 να βλέπω τις τρυπούλες της κ το κωλαράκι της.

Το τέλος ήρθε με πίπα μέσα στο στοματάκι της που με στραγγιξε καλά η μικρή κ πήγε νιπτήρα κ τα έφτυσε. Με όσα μικρά κοριτσάκια των μασάζ έχω περάσει τον τελευταίο χρόνο δεν παρέχουν αυτή την υπηρεσία αλλά η μικρή Ρίτα το έχει στο πρόγραμμα της.

Η Ρίτα είναι μια πολύ ευγενική κοπέλα που ξέρει να φέρεται καθαρή δεν σε ξενερώνει θέλει καθοδήγηση σαν μικρή κοπέλα κ με ηρεμία ευγένεια κ με καλούς τρόπους θα περάσεις καλά πιστεύω μαζί της.

Αν ψάχνετε πορνοσταρικο πήδημα κ να σας βγάλει την έξτρα πουτανια που παρέχουν οι μιλφαρες του χώρου προσπεράστε…..τόσο απλά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
38
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, giorgiodelafuentes2, petergsp και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2025
1) "Προφανώς η νέα αύξηση της τιμής έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά την δουλειά του συγκεκριμένου χώρου" ...
2) "Το τέλος ήρθε με πίπα μέσα στο στοματάκι της που με στραγγιξε καλά η μικρή κ πήγε νιπτήρα κ τα έφτυσε."
Μήπως όμως εδώ, η αύξηση τιμής από τα 80 στα 100€, έπαιξε ένα βελτιωτικό των υπηρεσιών ρόλο (CIM);
review reaction 1 Arxontas tou skotous
19 Ιανουαρίου, 2025
Ολα έχουν ακριβινει γιαυτό η αύξηση προφανώς κ αλλού έχουν ανεβάσει τιμες. Και στα 80 που ήταν το cim οποία το είχε μέσα στις υπηρεσίες το προσφερε χωρις έξτρα τουλάχιστον σε μένα......οποια δεν έκανε το έλεγε πιο πριν.....
review reaction 1 anavATIous, professor x, Διανοούμενος
20 Ιανουαρίου, 2025
100 45 λεπτά. Το απλό πρόγραμμα πόσο εχει; 70;
review reaction 1 Arxontas tou skotous
20 Ιανουαρίου, 2025
@hiseus

80 €/ 0.5 h κ 100€/1 h αυτά είναι τα προγράμματα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4