Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 159 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 434484
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αφού απόφασισα το πρωί να ρίξω πιστόλι στην Σχολή , βαριόμουν να τρέχω πάλι μέχρι τον Ασπρόπυργο μέσα στην Γαμω κινήση , λέω ας πάω μέχρι Diamond να δω τι παίζει

Φθάνω στο κατάστημα και ανεβαίνω πάνω όπου γνωρίζω την ευγενέστατη υποδοχή , με βάζει στο πρώτο δωμάτιο όπως μπαίνεις στα δεξιά

Μου ανακοινώνει πως η μόνη διαθέσιμη κοπέλα ήταν η Κατερίνα , της είπα πως έχω έρθει για την Αγάπη και την ρώτησα σε πόση ωραία τελειώνει , μου είπε ότι μετά έχει στα καπάκια και άλλο ραντεβού οπότε δεν παίζει .

Πάω πάσο , της λέω θα περάσω με Κατερίνα , κανένα πρόβλημα . Έρχεται η κοπέλα στο δωμάτιο πολύ ευδιάθετη και χαρούμενη . Από σώμα ένα 6/10 θα έλεγα . Μεγάλος ωραίος κωλος , πεσμένα βυζια ,πρόσωπο παρά πολύ καυλωτικο και άγριο έβγαζε μια καυλα , ύψος στο 1.60 πρπ και γενικά οι προμοφωτο της πολύ ακριβείς . Σαν γενικό σύνολο μου άρεσε αρκετά η εμφάνιση της.

Κάναμε λίγο σοσιαλ , μου είπε να κάνω ένα ντουζακι και θα έρθει σε λίγο .

Έρχεται μετά από λίγο και με χαμόγελο με ρώτησε τι θέλω να κάνουμε , της είπα θα προτιμούσα να ξεκινήσουμε με σεξ , όπως και έγινε.

Με ξεκινάει σε μια τίμια ακαποτη πίπα όπου έγλειφε φουλ τα δίδυμα , στο μετάξυ να μου λέει συνέχεια μωρό μου - μωρο μου . Deep throat δεν έκανε και γενικά το καυλί το ρούφαγε μέχρι το κεφαλάκι όχι πιο κάτω . Ξέχασα να πω ότι παράλληλα έπαιζε και με κωλοτρυπιδα μου εξωτερικά

Για να μην χύσω πρόωρα μου πρότεινε η ίδια να συνεχίσουμε με σεξ , μου περνάει κάποτα κάπως ατσούμπαλα με τα νύχια δλδ , σίγουρα ομως όχι όπως πρέπει να φοριέται το προφυλακτικό , όπως και να έχει.

Μου στήνεται στα 4 στον καναπέ και σπάει μέση , βάζω το καυλί μου μέσα στο ωραίο μαυριδερό της μούνακι που ήταν πολύ όμορφο οπτικά . Αρχίζω με χαλαρής εντασης και ηρεμες πουτσιες και στην συνέχεια σταδιακά ανεβάζω στροφές . Σταδιακά όσο ανέβαζα ανέβαζε και αυτή τις καυλοφωνες της . Λίγο πριν τελειώσω είχα ανεβάσει φουλ στόφες και της γαμουσα δυνατά φτάνοντας ρίζα . Τέλειωνω μέσα της (με προφυλακτικό εννοείται) και αυτή που είπε έτσι γάμια δώστα μου όλα στο μουνακι μου . Διάρκεια doggystyle γύρω στα 4 λεπτά μαξ , δεν άντεξα άλλο.

( η κωλοτρυπιδα της επίσης πολύ ωραία οπτικά , δεν ξέρω αν την δίνει ,ούτε ρώτησα , πάντως ένα κωλο γλύψιμο και μετά ένα κωλο γαμησι θα της το πάταγα )

Κάνουμε μαζί μπανάκι όπου έπαιξε λίγο με τον πουτσο μου , μετά ένα ολιγο λεπτό τίμιο χαλαρωτικό μασάζ , με ξεπροβόδισε η Κατερίνα φίλοντας με στο μάγουλο και λέγοντας μου να ξαναερθω , πλήρωσα , και έφυγα .

Στο σύνολο του ήταν ένα ωραίο τίμιο καλό γαμησι που σίγουρα άξιζε τα χρήματα του , ίσως/πιαθνοννα επαναληφθεί

Το ξέρω κούρασα αλλά όταν είμαι ενθουσιασμένος γράφω πολύ .

Καλά γαμησια σε όλους !
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας