Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 104 10
Μασατζίδικα
242331
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Περασμα απο Μαρνης εφοσον ημουν εκει κοντα την κυριακη 12/1.....αλλη κοπελα εψαχνα αλλ βρηκα την Χριστινα που ειναι ενα απιστευτα ομορφο πλασμα!!! κατα την γνωμη μου εχει απο τα ωραιοτερα προσωπα που υπαρχουν στον χωρο του πληρωμενου ερωτα!!!!!!!!!!!! Η Χριστινα εχει ενα πολυ δυνατο σωμα (κατα την δικη μου αποψη)...ΚΩΛΑΡΑ και πολυ ωραια βυζια!!!! με ξαπλωνει στον καναπε αφου της ειπα οτι δεν ηρθα εδω για μασαζ αλλα για να αδειασω λιγο το σπερματοδοχειο μου,στα γονατα το Χριστινιο ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ...αλλο πραγμα ....ηταν τοσο ωραια η πιπα της που σε λιγα λεπτα την επιασα απο τα μαλια ωστε να την βλεπω μεσα στα υπεροχα ματια της και απλα της τα εδωσα στο στομα οπου τα πηρε και για καμποση ωρα με εγλειφε ακομα!!!!!!...θεα η Χριστινα!!!!!!!...τα εφτυσε καναμε ενα ντουζακι μαζι ...και αρχισα το χαμουρεμα στα ορθια φιλαει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ η κοπελα!!! την βαζω στον καναπε εγω τωρα και ερχιζω να της βαζω δαχτυλο ενω της τον εδινα πιπα!!!! μετα απο λιγο μα ξαναβαζει κατω και καθεται απο πανω μου ,δεν ξεω ποση ωρα χοροπηδουσε στο καβλι μου....αφου την σηκωσα στα ορθια και την γαμουσα με οση δυναμη ειχα κρατωντας την απο τους αγκωνες πεταω την καποτα και τα εριξα πανω στην υπεροχη κωλαρα της!!!!!!!!...εφου γυρισε εσκυψε και που τον εκανε λαμπικο με το ομορφο στοματακι της καναμε αλλο ενα ντουζακι μαζι και αυτο ηταν!!!!!!!!!...υπεροχη και ομορφη Χριστινα...να με περιμενεις συντομα!!!!!!!!!!!!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1