Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 68 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 228395
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Φτάνω απόγευμα στο εντυπωσιακό medusa , αρκετή κίνηση και περιμένω να φτάσει η σειρά μου. Εκείνη την στιγμή 4 ελεύθερες κοπέλες πρώτη η Ζωή (αδιάφορη) μετά η Λουσία μελαμψό πιπινακι, Σάντυ εμφανίσιμο κοριτσάκι στά γούστα μου και τελευταία η Παολίνα, διαλέγω την Παολίνα για μία ώρα.

Παολίνα κοπέλα από Βενεζουέλα ύψος 1.60 25 χρόνων, πολύ μακριά μαλλιά κάστανα μέχρι τόν κωλο, έχει 3-4 τατου αυτό που μου έμεινε είναι μία πεταλούδα στο δεξί μπράτσο , σώμα γεμάτο τό κοινώς γνωστό ζυμαράκι χαλάρωση στην κοιλιά λόγω γέννας, μικρό στήθος με ελάχιστη πτώση και ωραίες ρογες που βεντουζονουν στο στόμα, απίστευτη κωλαρα όπως βλέπεις στην φωτογραφία,άκρα περιποιημένα καθαρή με απαλό δέρμα, όμορφο τσαχπινικο πρόσωπακι με ζεστό χαμόγελο.

Η μικρή μπήκε χαμογελαστή και άνετη στο δωμάτιο παρόλο που δεν γνωρίζει ούτε μία λέξη στά αγγλικά η συνεννόηση έγινε στά ισπανικά , γνωρίζει δύο λέξεις στά ελληνικά μιας και βρίσκει την γλώσσα μας αρκετά ενδιαφέρουσα.
Με ρωτάει εάν θέλω να ξεκινήσουμε με μασάζ και συμφωνώ ξαπλώνοντας στο μασαζοκρεβατο. Αφαιρεί την πόδια και μένει με ένα σετ άσπρα εσώρουχα, τυπικό μασάζ με αιθέρια έλαια και ελάχιστη πίεση, πολύ επικοινωνιακή σέ όλη την διάρκεια όπου μου φανέρωσε αρκετά όπως ότι πριν έρθει Ελλάδα εργαζόταν στην Βαρκελώνη (άλλη δουλειά).
Μετά από δέκα λεπτά με καθαρίζει από τά λάδια και με προτρέπει να πάμε στο καναπέ. Ξαπλώνω και η Παολίνα βγάζει μόνο το σουτιέν και με καβαλάει βάζοντας τα στήθη της στο στόμα μου αυτή νά τρίβεται πάνω μου, απέφυγα τά φιλιά επειδή είναι καπνίστρια και υπήρχε έντονη οσμή. Αφού επιτεύχθηκε η κατάλληλη στύση κατέβηκε κάτω όπου το έβαλε κατευθείαν στο στόμα της, γρήγορο τσιμπούκι με μπόλικο σάλιο αλλά με αρκετή χρήση χεριού όπου την διόρθωσα και σταμάτησε, έκανε πολλές προσπάθειες για dt αλλά δεν μπορούσε να το βάλει όλο σταματούσε και το έφτυνε, σέ όλη την διάρκεια με κοιτούσε με ένα πονηρό χαμόγελο , έγλειψε ελάχιστα τά δίδυμα. Μου φοράει το λάστιχο και ανεβαίνει cow ξαπλώνει τελείως πάνω μου και ξεκινάει γρήγορο ανεβοκατέβασμα , εγώ να φιλώ και να γλύφω το λαιμό - βυζιά της εναλλάξ. Στην συνέχεια κάνει ένα ελικόπτερατο και γυρνάει reverse cow χωρίς να βγω από μέσα της , μου πιάνει τά χέρια και τά βάζει στο στήθος της λέγοντας μου να τά χουφτώνω με δύναμη. Τελευταία στάσει στα τέσσερα με την κωλαρα της στον αέρα, να μου πιάνει πάλι το χέρι και να μου λέει να τής τραβάω τά μαλλιά Γιούπιιι! , αρχίζω να την γαμαω με γρήγορους ρυθμούς με μπατσες στα κωλομερια δέχτηκε και δάκτυλο στην πίσω τρύπα χωρίς να αντιδρά όπου τό τέλος δεν άργησε να έρθει, έκανε και ένα μίνι twerk να σιγουρευτεί ότι άφησα και την τελευταία σταγόνα.
Με σκούπισε και αποχωρήσε για να πλυθεί.
Όταν επέστρεψε ξεκίνησε απευθείας το δεύτερο ημίχρονο χωρίς μασάζ με τέσσερις στάσεις όπου τελείωσα ιεραποστολικά επάνω της, ζωηρό κοντοπουτανο που θέλει αγριάδες και σου γελάει πονηρά όταν της τα προσφεριες.
Ο μοναδικός λόγος που βάζω ίσως στο εάν θά την ξανά επιλέξω είναι ο σωματότυπος της προτιμάω τά στεγνά κορμιά μοντέλε γιατί στης υπηρεσίες είναι πολύ καλή.
Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Paolina
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IMG_20250110_184512