Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 4 10
Ethereal Spa
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα
13425
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επίσκεψη πριν μέρες , νωρίς στο μαγαζί για δεύτερη φορά νωρίς μεσημέρι . Τοποθεσία σε κεντρικό σημείο Ν.Σμυρνης μετά στο τηλεφώνημα. Αυτή τη φορά υποδοχή η Φαίη μια εκρηκτική ζουμερή κοπέλα για λάτρεις των plus size , bbw .η οποία από ότι καταλαβαίνω «αγωνίζεται» . Δεν το κρύβω ότι στο μυαλό μου στριφογύρισε η ιδέα duo και πάλης με 2 κορμιά , όμως το ανέβαλα …
Στον χώρο ίσως λόγω ώρας ( δεν είχα δει καλά το πρόγραμμα ) μόνο η Τζενη την οποία τελικά επέλεξα. Χαμογελαστή , επικοινωνιακή , ωραίο κορμί , καμαρωτό και σφιχτο. Πρόγραμμα μασάζ με 2 καψούλια τα οποία με δική της πρωτοβουλία κατάφερε να πραγματοποιήσει, με καλαμάκι σπέσιαλ κάτι που μου συμβαίνει σπάνια. Σεχ δεν έπαιξε γιατί απλά δεν παίρνω σε αυτά τα μαγαζιά .
Η συγκεκριμένη για όσους θυμούνται ήταν σε άλλο κατάστημα της περιοχής πριν χρόνια.
Απο τις λίγες φορές που έφυγα με χσμογελο και πήρα αυτό που πραγματικά άξιζαν τα χρήματα που έδωσα.
Στον χώρο ίσως λόγω ώρας ( δεν είχα δει καλά το πρόγραμμα ) μόνο η Τζενη την οποία τελικά επέλεξα. Χαμογελαστή , επικοινωνιακή , ωραίο κορμί , καμαρωτό και σφιχτο. Πρόγραμμα μασάζ με 2 καψούλια τα οποία με δική της πρωτοβουλία κατάφερε να πραγματοποιήσει, με καλαμάκι σπέσιαλ κάτι που μου συμβαίνει σπάνια. Σεχ δεν έπαιξε γιατί απλά δεν παίρνω σε αυτά τα μαγαζιά .
Η συγκεκριμένη για όσους θυμούνται ήταν σε άλλο κατάστημα της περιοχής πριν χρόνια.
Απο τις λίγες φορές που έφυγα με χσμογελο και πήρα αυτό που πραγματικά άξιζαν τα χρήματα που έδωσα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Body to Body Μασάζ
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Τζένη