Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 112 10
Μασατζίδικα 208648
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Είχα ένα φίλο από εξωτερικό στην Αθήνα και τον πήγα στο Nirvana για να δει λίγο την πιο πονηρή όψη της πόλης. Λόγω εορτών γινόταν χαμός και είχε μόνο δυο κοπέλες free, ο φίλος πήρε τη μία για ώρα, η άλλη δε μου άρεσε για να περάσω, οπότε έφυγα για να κάνω μια βόλτα σε άλλα μαγαζιά. Μπήκα στο συγκεκριμένο για 1η φορά, παρέλασαν 5 κοπέλες, όλες στην κλίμακα 5/10 με 7/10 σαν εμφάνιση για τα γούστα μου, λέω, ας περάσω με μία να περάσει λίγο κι η ώρα για να πάρω τον φίλο. Για να μην αργήσω πήρα απλό πρόγραμμα που συνήθως το αποφεύγω. Μπήκα με μια Λατίνα τη Βιολέτα, ηλικία γύρω στα 25, λεπτή, καθόλου στήθος, συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίος κώλος. Η κοπέλα δεν είχε διάθεση, πολύ διαδικαστικά προκαταρκτικά, με το ζόρι μια στάση να τελειώνουμε, στα 15 λεπτά είχε φύγει. Για μασάζ δεν έκανε κάποια κίνηση, δεν υπάρχει καν μασαζοκρέβατο στο δωμάτιο. Το μαγαζί είναι στούντιο που για κάποιο λόγο πλασάρεται ως μασατζίδικο. Σαν χώρος ήταν ΟΚ, παντόφλες, καθαρή πετσέτα, ντουζ. Συνολικά, αν κάποιος θέλει ένα εντελώς διαδικαστικό πήδημα στούντιο σε έναν ΟΚ χώρο με μια κοπέλα συμπαθητικής εμφάνισης ας δοκιμάσει, αλλά για μένα η όλη εμπειρία ήταν κάτω από τη βάση δεν προτείνεται. Η βαθμολογία 3/10 αφορά το σεξ γιατί μασάζ δεν έγινε, ημερομηνία ενδεικτική.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2025
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Spieler
Σεβαστός
34
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, Hase, giorgiodelafuentes2 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2025
Τη συγκεκριμένη την έχω πάρει στη Φωκαίας που δούλευε στο 20ρικο. Πολύ μέτρια ήταν κι εκεί και δεν με είχε αφήσει να της τα δώσω στο στόμα, παρότι το ανακοίνωσαν στο πρόγραμμα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1