Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 149 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 409403
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία ενδεικτική,επίσκεψη μέσα στις γιορτές.Πρωτη φορά στο εν λόγω κατάστημα,πρώτη φορά και γενικά στον χώρο του μασάζ.Εξαιρετικος χώρος,καθαρός και προσεγμένος το παρατηρείς από την πρώτη στιγμή.Ανεβαινω τα σκαλιά και η κ.Αννα με υποδέχεται πολύ ζεστα(όπως έχω αναφέρει και σε σχόλιο αν υπήρχε η δυνατότητα θα πέρναγα μέσα με την κυρία,εξαιρετικά διατηρημένη).Τεσπα ευγενέστατη και πολύ εξυπηρετική η σεριφισσα!Μου προσφέρει ένα κρύο τσάι και κάθομαι στον καναπέ.3 κοπέλες είχε εκείνη την ώρα το ίδρυμα,ώρα μεσημεριανή.Ονοματα δεν συγκράτησα γιατί από τα σχόλια ήθελα να περάσω με Ρούλα.Ευγενεστατες πάντως και οι 3,juicy η μία και μελαχρινό Μιλφακι η εταιρη.Τελειωνοντας με ρωτάει η Άννα με ποια θέλω της λέω την Ρούλα και μου λέει ότι έχει ραντεβού και συγγνώμη που δεν με ενημέρωσε.Ξενερωνω λίγο και το αναγνωρίζει με ρωτάει τι πρόγραμμα θέλω και της λέω μισάωρο,με λέει οκ προλαβαίνεις!Μου αφήνει πετσέτα και αποχωρεί,στο καπάκι μπαίνει η Ρούλα με λέει σε αφήνω να πλυθείς και έρχομαι.Μετα από 3 λεπτάκια μπαίνει μέσα η Ρουλαρα,διακριτικότατα καθώς έπαιζα με το κινητό και νόμιζε ότι μιλούσα .Μου αφαιρεί μονομιάς την πετσέτα λέγοντας ότι τα ωραία δεν πρέπει να κρύβονται και ρωτώντας με αν θέλω λάδι ξεκινάει να με λαδώνει σαν νεοφώτιστο!Αφου κάνει ένα πολύ καλό χαλαρωτικό μασάζ ανεβαίνει πάνω μου καθώς είμαι μπρούμυτα φέρνοντας την λεκάνη της στα μούτρα μου.Ξεχασα να πω ότι με το που μπήκε έβγαλε την ρομπιτσα και έμεινε με το κάτω εσώρουχο.Αφου καταλαβαίνει ότι με έχει κάνει πύραυλο με γυρνάει και ξεκινάει να με τρώει από πάνω μέχρι κάτω.Στη συνέχεια την γλείφω και εγώ και ακολουθούν 2 στάσεις,ιεραποστολικό και στα 4,εκεί που έγινε και η κατάθεση.Στη συνέχεια χωρίς βιασύνες με έπλυνε σαν μωρό να φύγουν τα λάδια,μου έδωσε και καινούργια πετσέτα και με περίμενε στην είσοδο μαζί με την Άννα ώστε να με χαιρετήσει και να με δώσει ένα τσάι για «τον δρόμο >.Συμπερασματικά πεντακάθαρος χώρος,ευγενέστατη η κα Άννα και όλα τα κορίτσια που είδα,ειδικότερα η Ρούλα όπλο πελώριο και σίγουρα πάρα την απόσταση θα υπάρξει σίγουρα επανάληψη!!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2025
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
2
Πόντοι:
81