Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 149 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 409399
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία ενδεικτική.
Τηλεφώνησα για ραντεβού. Ετυχε όμως και το κορίτσι που ήθελα ήταν με τα ραντεβού σειρά.
Η ευγενέστατη Κα Αννα μου πρότεινε την Σοφία. Ειχα περάσει με το κορίτσι που δούλευε ως Σοφία παλιά.
Ρώτησα ότι ήθελα την Κα Αννα που με κατατόπισε σχετικα και αποφάσισα να το διακινδινεύσω με την καινούργια Σοφία.
Ευγενική μίλφ με μάτι γαλανό. (μου άρεσε η απόχρωση) Κανονικό κορμί θα έλεγα. Τατουάζ κυανουν πάνω αριστερά στο πρόσωπο που της δίνει μια αγρια όψη. Αυτό μπορεί να τρομάξει τους αγαπούληδες ή οποιον τον ξενίζει η gothic/tribal δερματοστιξία. (μπoρεί να ήταν και make up, δεν ξέρω....) Εγώ όμως , ως βετεράνος των εναλλακτικών βρετανικών κλαμπ δεν χαλάστηκα . Ναι! Της ζήτησα δυνατό μασσαζ και δεν δυσφόρησε καθόλου . Εκρινα ότι της αρέσει να ξερει ο πελάτης τι θέλει. Πρώτη φορά και ήμουν επιφυλακτικός -δεν πήρα μεγάλο πρόγραμμα αλλά το μασσαζ της ήτανε καλό. Θa την δοκιμάσω και σε πιο μεγάλο πρόγραμμα καποια στιγμή. Ημουν πτώμα κι έτσι την αφησα να μου κάνει ένα πολυ κουλ στοματικό. Μου άφηε την εντύπωση σωστής επαγγελμτία. Καλά να περνάτε (Βάλτε μια διακριση στο όνομα για μην μπερδευόνται οι κριτικές με την παλιά Σοφία) Καπέλο
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
N
Κριτικές:
Πόντοι:
0