Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 82 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 335538
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γενικά από αυτό το μαγαζί δεν έχω κανένα παράπονο, οι περισσότερες καταθέσεις που έχω κάνει είχαν θετικό πρόσημο. Μιας και δεν είμαι στανταράκιας, ζήτησα να δω όλο το ρόστερ του μαγαζιού να αποφασίσω. Για καλή μου τύχη οι περισσότερες κοπέλες ήταν διαθέσιμες και ανάμεσά τους η Ηλέκτρα, η οποία είναι τόσο ανάρπαστη που πρέπει να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες για να την πετύχεις χωρίς ραντεβού. Είπα, λοιπόν, να τη δοκιμάσω κι εγώ να δω άμα η πραγματικότητα είναι αντάξια της φήμης.

Έκανα το μπάνιο μου και την περίμενα με την πετσέτα δεμένη στη μέση καθιστός στο μασαζοκρέβατο όλο αγωνία. Και τελικά δε διαψεύστηκα καθόλου. Μπήκε ευδιάθετη και πιάσαμε το μπαλαμούτι στα όρθια να σπάσει ο πάγος. Της είπα να ξεκινήσουμε με σεξ και την έβαλα να καθίσει στο μασαζοκρέβατο, όπου χώθηκα ανάμεσα στα μπούτια της και επιδόθηκα σε ένα ατελείωτο γλειφομούνι. Την ξετρέλανε τρομερά και όλο μου έκανε κοπλιμέντα τι καβλιάρης που είμαι. Μετά ήρθε η σειρά της να με γλείψει και χάρη στα τσιμπουκόχειλα και την τεχνική της απόλαυσα μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει. Στη συνέχεια την έβαλα να με καβαλήσει και το θέαμα από πάνω μου να λικνίζεται τέτοιο κορμί ήταν πολύ καβλωτικό. Όμως λόγω του στρες με τη δουλειά είχα κάποιες τεχνικές δυσκολίες, αλλά αυτή δε δυσανασχέτησε καθόλου και προσφέρθηκε να μου πάρει πάλι πίπα. Την προέτρεψα να έρθει σε στάση 69 να γλείφω κι εγώ τις τρύπες της παράλληλα και το τέλος ήρθε δυνατά μέσα στο στόμα της (φυσικά τα έφτυσε).

Στο τέλος μείνανε και άλλα 5 λεπτά για μασάζ, αλλά εκείνη έκατσε άλλα 10 παραπάνω μετά τη λήξη, μιας και κάναμε αρκετό σόσιαλ. Γενικά πολύ κοινωνική, φιλική, ευδιάθετη και υπομονετική, παρόλο που πρέπει να την κούρασα αρκετά. Εννοείται ότι θα την ξαναπάρω.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2025
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
vril
Ανώτερος
12
Πόντοι:
5.827
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 black crow, Johnny Red2, Arxontas tou skotous και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2025
Κάτι δεν κολλάει σε αυτά που μας γράφεις φίλε μου! Το ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο στόμα χρεώνετε εξτρα σ αυτό το μαγαζί! Πώς
έδωσες μόνο 50€;;;
review reaction 1 Pa Luki Luk
05 Ιανουαρίου, 2025
Δηλαδή με 50 € έκανε πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα???
Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
06 Ιανουαρίου, 2025
Η κοπέλα το είχε τεράστια ανάγκη, μύστες μου. Καλή χρονιά ?
review reaction 3 Pa Luki Luk
07 Ιανουαρίου, 2025
Μάλλον το μαγαζί είχε "Τεράστια Ανάγκη "μια καλή κριτική και βρήκε εσένα να την γράψεις!!! Ναι!
review reaction 3 review reaction 1 Christian Kenway, Johnstef, Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
09 Ιανουαρίου, 2025
Θέλεις τουλάχιστον να μας πεις τι σε κέρασε το κατάστημα???

Έκπτωση ή δωρεάν γαμίσι σε επόμενο ραντεβού?
review reaction 3 Christian Kenway
10 Ιανουαρίου, 2025
Ένα μπουκαλάκι νερό ΚΟΡΠΗ, όταν πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6