Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 165 10
Μασατζίδικα 348245
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κυριακη πρωι χτυπανε τα τηλεφώνα στο ονομα Ρουλα ...το βαλιτσακι μου και καρφι για την μανταμ...
Με υποδεχτηκε μια ευγενεστατη κυριουλα σε ενα αρκετα ομορφο χωρο ..με οδήγησε στο δωματιο με χαλαρωτικη ατμόσφαιρα και ολα καθαρα .. Μπαίνω για ντουζακι και το μονο που ηθελα ηταν να απεργήσω απο το ρολο του γαμεα ...
Μπαίνει η Ρουλα ώριμη ξανθια με καυλοβιζο με κορμι petit γυμνασμενο και με βλέμμα έμπειρο .. Το κωλαρακι της το ειχε σε ενα ακριβο κιλοτάκι με τα στήθη της ελευθερα ...και το δερμα της απαλο και ενυδατωμένο..
Ξαπλωνω μπρούμητα και οταν με αγγιξε αμεσως καταλαβα οτι επιτελους δεν θα κανω τιποτα!! διοτι η κυρια ειναι καυλα και με κεφια ...αφου λοιπον εχω λιωσει στα χερια της καπου στο μισάωρο γυριζω μου φοραει το στραπον ,μονη της το εβαλε μονη της το γλεντισε και εγω να την απολαμβανω σε καθε της κινηση ..με ξεκουραζε τοσο πολυ αυτο που εβλεπα που εχυνα σταγονα σταγονα και με κοφτες συσπάσεις...τωρα μαλιστα μια σωστη Κυριακη...
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Magi
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 karaflo trixompalaki, Milfomaniac, tarifas pirea και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2025
γραφεις ιστορια Καπέλο
review reaction 2 Magi
06 Ιανουαρίου, 2025
Περισσότερο εμπεριστατωμένη κριτική δεν είχα διαβάσει, άσχετα αν δεν κατάλαβα παρά πολλά Money Mouth
14 Ιανουαρίου, 2025
Η Ρούλα είναι 55 και παραπάνω ...τι "ώριμη ξανθια" με καυλοβιζο με "κορμι petit γυμνασμενο" και η ηλικία φαίνεται και στο σώμα της.
Χοντρή δεν είναι άλλα έτσι όπως το γράφεις είναι λες κ είναι 30
17 Ιανουαρίου, 2025
Η ρουλα ειναι μιλφαρα,αλλα το κορμι της ειναι οτι καλυτερο
review reaction 2 Magi
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4