Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 67 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 226896
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Santy νέα άφιξη στο Medusa.
Αφού είδα σχεδόν όλες τής νέες κοπέλες ή επιλογή κλείδωσε στην santy.
Κοπέλα από Βενεζουέλα μικρή σέ ηλικία, χαμογελαστή ευγενική με καλή διάθεση.
Από ελληνικά δεν τά ομιλεί καθόλου παρά κάποια ελάχιστα αγγλικά, οπότε ή συνενόηση μόνο στήν γλώσσα τής.

Από εμφάνιση έχει γλυκό προσωπάκι με μακριά μελαχρινά μαλλιά. Κοντουλα πετιτ αδύνατο λεπτό σώμα πού τό διακοσμούν όμορφα στητα μικρά βυζάκια με καλή ρώγα ιδανική για πιπιλισμα καί παιχνίδι. Προσθήκη σιλικόνης δεν έχει πουθενά με το κωλαράκι νά είναι τόσο όσο χρειάζεται πεταχτό ώστε νά δένει αρμονικά με τον υπόλοιπο σωματότυπο της.
Καθαρή ή κοπέλα με ωραία επιλογή ελαφρύ αρώματος πού μύριζε όμορφα.

Στά του αγώνα ... είσοδος τής κοπέλας στο δωμάτιο φορώντας ένα καυλωτικο σετ από κόκκινα εσώρουχα όπου αρχίσαμε τό παιχνίδι στά όρθια εξερευνώντας τά σώματα μας.
Φιλιά ναι είχαμε παντού όχι όμως γλωσσοφιλα τά αποφεύγει όσο γίνεται με τρόπο, αφού αφήσαμε την ημιτελή εξερεύνηση κάθησα στο καναπέ κρεβάτι με την santy νά παίρνει θέση για πνευστά, ή πίπα τής είναι καλή άνω τού μετρίου χωρίς σκουφάκι υγρή όσο πρέπει δεν βάζει χέρι με πέρασμα από τά δυδιμα προσπάθεια για dt καί παιχνίδι με την γλώσσα στήν βάλανο.
Ή συνέχεια μας βρήκε με την κοπέλα νά κάθεται από πάνω μου δίνοντας ωραίο Ρυθμό όπου κάπως έτσι ήρθε το πρώτο τέλος.
Το μουνάκι της έχει ωραία αίσθηση όταν ήμουν μέσα τής παρόλο τό λίγο τζελ πού έβαλε στόν σκούφο πρίν την διείσδυση.

Μασαζακι στο ενδιάμεσο με λάδι που τό λες μέτριο, βάζει πίεση σέ όλο τό σώμα από αυχένα μέχρι πατούσες.....για την ανάπαυλα εντάξει καλό ήταν.
Συνέχεια δεύτερο ημίχρονο όπου κινήθηκε όπως τό πρώτο αλλά με περισσότερες αλλαγές στάσεων χωρίς να δυσανασχετήσει κάπου ή μικρή καί χωρίς να κλέβει.

Στά γενικά ....ήταν μία μέτρια συνεδρία σέ ήρεμους ρυθμούς που ή κοπέλα προτείνετε για χαλαρή GFE κατάσταση, έτσι όμως όπως την είδα σίγουρα μπορεί νά τά πάει καί καλύτερα, στο χέρι τής είναι.
Μήν περιμένετε πορνοσταρικα γαμήσια ούτε νά πάρει την πρωτοβουλία όπου χρειαστεί.

Αυτά μου έδειξε ή κοπέλα στο δωμάτιο που για τά δικά μου γούστα καί προτιμήσεις ίσως την ξανά δω αν ανεβάσει ταχύτητα σέ Ρυθμό δείξει και περισσότερο ζήλο θά τά πάει αρκετά καλά γιατί στο κομμάτι τεχνικής τό έχει μέχρι ένα σημείο.
Στά θετικά νά προσθέσω τόν σχολαστικό καθαρισμό από τά λάδια τού μασάζ και τό ωραίο μπάνιο που κάναμε μαζί στο τέλος τής συνεδρίας.

Καλές γιορτές νά έχουμε κύριοι με υγεία καί πάντα όρθιοι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Santy