Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 497 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 750105
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Βαλερί δεν την είχα πετύχει ποτέ ελεύθερη και όταν την είδα την επέλεξα στο πρόγραμμα μιας ώρας.

Η κοπέλα είναι από την Βενεζουέλα, 25 χρόνων, 1,67 σέ ύψος, σώμα με πιασίματα ειδικά στην περιφέρεια, 2αρι φτιαγμένο ( καλή δουλειά) στήθος με ωραίες ρογες, κωλαρα, μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους, περιποιημένα άκρα, πεντακάθαρη μύριζε σαμπουάν, έχει τρία τατουάζ.

Μπήκε στο δωμάτιο με ένα σετ άσπρα εσώρουχα και άρχισε να λικνίζεται στο ήχο της μουσικής, σέ προκαλεί να την χαϊδεψης ειδικά στο στήθος, έκανε ένα μικρό στριπτίζ αφαιρωντας τά εσώρουχα της. Τσιμπούκι αργό βασανιστικό με λάγνες και πονηριές ματιές , χτύπησε καυλοτικα το κεφαλάκι στην γλώσσα τής, τά δίδυμα τά περιποιήθηκε καλά . Πρώτη στάσει cow χωρίς κρέμες με βαθιά μπασιματα εγώ να ασχολούμαι με της υπέροχες ρώγες της, δεύτερη στάσει reverse cow με πολλούς έντονους ρυθμούς. Μου πρότεινε να πάμε στο καναπέ και ξαπλώνω, ξανά cow όπου και τελείωσα μέσα της η Βαλερί δεν σταμάτησε μέχρι να σιγουρευτεί ότι με στραγγίξε για τά καλά , με αγκαλιάζει έτσι όπως είναι πάνω μου εγώ να είμαι ακόμα μέσα της μου σφίγγει τα χέρια λες και είμαστε ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Με σκουπίζει σχολαστικά, χωρίς να αποχωρεί από το δωμάτιο ξαπλώνω για το καθιερωμένο μασάζ απλό και τυπικό στα πλαίσια του καταστήματος, λιγομίλητη δεν θέλει να ανοίγεται πολύ.

Πέρασα ωραία η Βαλερί είναι ένα πολύ χαμογελαστό κορίτσι παίρνει πρωτοβουλίες έχει όρεξη και διάθεση να σέ ικανοποίηση . Χαιρετώ Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Βαλερί
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Christian Kenway
Σπουδαίος
31
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 JimmyJim, baroc, Rokko28 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Δεκεμβρίου, 2024
Καλη φαση με Βαλερι την ειχα παρει περσι τετοια εποχη..πρεπει να χει βαλει κιλακια ομως...
review reaction 1 baroc, Christian Kenway
16 Δεκεμβρίου, 2024
Αν είναι η ίδια που εμφανίσθηκε για λίγο περισυ ,θυμάμαι ότι ήταν αρκετά καλή !!!
review reaction 1 Christian Kenway, Hase
17 Δεκεμβρίου, 2024
@hase δεν έχω εικόνα για πέρσι για να σου πω εάν πήρε.
17 Δεκεμβρίου, 2024
@baroc αυτή είναι, όντως πολύ καλή.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4