Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 82 10
Μασατζίδικα
286822
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ραντεβού στο Αιγάλεω να δω παλιό φίλο για καφέ. Το μέτρο βοήθησε να φτάσω αποφεύγοντας την κίνηση των Αθηναϊκών δρόμων. Το Αιγάλεω έχει αναβαθμιστεί. Ωραία μαγαζιά εστίασης και ωραία αγορά πέριξ του σταθμού μετρό . Και επίσης ενα και μαγαζί μασάζ σε κεντρικό σημείο. Μετά τον καφέ πέρασα μια βόλτα και από την παρέλαση των θεραπευτριων των οποίων τα περισσότερα ονόματα δεν συγκράτησα επέλεξα την Άντζελα. Κοντή σχετικά όμορφη με μαύρο μαλλί κάπως κοντό πολύ ωραίο πρόσωπο με αμύγδαλο το σχιστά μάτια . Φινέτσατη γενικά με ωραίο σώμα. Κέρασμα ποτό από τη διεύθυνση ντουζ μέσα στο δωμάτιο και μισάωρο μασάζ από την κοπέλα η οποία μιλά καλά ελληνικά αν και είναι από κάποια πρώην ρωσική δημοκρατία όπως κατάλαβα. Τα χέρια της πήγαινανε όμορφα και χαλαρωτικά σε όλα τα σημεία με ωραία αίσθηση. Την διέκοψα μόνος μου για να συνεχίσουμε το υπόλοιπο έργο . Αρκετά αισθησιακή καταλαβαίνει και σε διαβάζει τι θέλεις προσπαθώντας να σε ικανοποιήσει. Σεξ σε δύο στάσεις μια πισωκολητο στα όρθια και μια με αυτή από επάνω. Στη δεύτερη έγειρε επάνω μου όμορφα και με άφησε να δώσω τον Ρυθμό που μου αρέσει. Έχυσα δυνατά έτσι με κραυγή. Με σκούπισε στο τέλος με οινόπνευμα σχολαστικά και με αποχαιρέτησε εγκάρδια. Κάποιες κοπέλες το έχουν να σου δίνουν στιγμές απόλαυσης και ικανοποίησης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας