Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 373 10
Μασατζίδικα
832357
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επίσκεψη στο μαγαζί και επιλογή της Τατιάνας.Μεγαλοκοπελας με μακριά μαλλιά προς το ξανθο-κοκκινο το χρώμα,ωραίο σιλικονατο στήθος,πολύ σφιχτό σώμα γύρω στα 45+ ηλικιακά.Μου είπε ότι είναι από Σιβηρία.
Ανεβήκαμε με το ασανσέρ στο υπερλουξ δωμάτιο.Αφου κάναμε μπάνιο ήρθε στο δωμάτιο και μετά την αρνητική μου απάντηση για μασάζ με αρχίζει στα γλωσσοφιλα όπου στα χουφτωματα διαπίστωσα πόσο σφιχτή είναι.Στο κρεβάτι ακολούθησε στοματικό χωρίς προφυλακτικό όπου έγινε η πρώτη κατάθεση Πήγε για μπάνιο και ακολούθησε δεύτερος γύρος όπου αλλάξαμε τρεις στάσεις όπου γουστάρει πολύ όταν ήταν από πάνω.
Μια καλή περίπτωση για όσους αρέσουν οι μιλφ παλαιάς κοπής.
Ανεβήκαμε με το ασανσέρ στο υπερλουξ δωμάτιο.Αφου κάναμε μπάνιο ήρθε στο δωμάτιο και μετά την αρνητική μου απάντηση για μασάζ με αρχίζει στα γλωσσοφιλα όπου στα χουφτωματα διαπίστωσα πόσο σφιχτή είναι.Στο κρεβάτι ακολούθησε στοματικό χωρίς προφυλακτικό όπου έγινε η πρώτη κατάθεση Πήγε για μπάνιο και ακολούθησε δεύτερος γύρος όπου αλλάξαμε τρεις στάσεις όπου γουστάρει πολύ όταν ήταν από πάνω.
Μια καλή περίπτωση για όσους αρέσουν οι μιλφ παλαιάς κοπής.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2024
Γιάννη είσαι τυχερός άνθρωπος! Εγώ με την Τατιάνα είχα περάσει χάλια, υπηρεσίες 0. Εσύ όμως την κατάφερες και μπράβο σου! Προσωπικά θα έλεγα πως είναι κάκιστη περίπτωση η Τατιάνα...
Kaloeros
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1