Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 494 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
741944
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Δεύτερη επίσκεψη στο ενλόγω κατάστημα μέσα σε λίγες ημέρες διότι Συμπλήρωσα τις 10 επισκέψεις μέσα σε ένα χρόνο οπότε θα έχω Μία συνάντηση δωρεάν.
Κυριακή μεσημέρι λοιπόν δεν υπήρχε κανείς άλλος συναγωνιστής το κατάστημα και η Ανδριάνα με ενημέρωσε για τις κοπέλες που είχαν βάρδια πρωτοεμφανίστηκε η Νικόλ 1 καινούργια κοπέλα με γυαλάκια Αδύνατη ψηλή αλλά ήταν ήδη κλεισμένοι. Εμένα η επιλογή μου για δεύτερη φορά ήταν η Φάμπια. Είναι ένα κορίτσι με πολύ καλό κορμί και αν και δεν της φαίνεται στο σαλόνι στο δωμάτιο είναι πάρα πολύ ευγενικη και στο σεξ είναι απλά σαν την κοπέλα σου...πέρασα για άλλη μια φορά μαζί της σπέσιαλ.. και μετά μου έκανε ένα μασαζακι...απλά τέλειο...
Αυτά... μέχρι την επόμενη επίσκεψη μου...
Κυριακή μεσημέρι λοιπόν δεν υπήρχε κανείς άλλος συναγωνιστής το κατάστημα και η Ανδριάνα με ενημέρωσε για τις κοπέλες που είχαν βάρδια πρωτοεμφανίστηκε η Νικόλ 1 καινούργια κοπέλα με γυαλάκια Αδύνατη ψηλή αλλά ήταν ήδη κλεισμένοι. Εμένα η επιλογή μου για δεύτερη φορά ήταν η Φάμπια. Είναι ένα κορίτσι με πολύ καλό κορμί και αν και δεν της φαίνεται στο σαλόνι στο δωμάτιο είναι πάρα πολύ ευγενικη και στο σεξ είναι απλά σαν την κοπέλα σου...πέρασα για άλλη μια φορά μαζί της σπέσιαλ.. και μετά μου έκανε ένα μασαζακι...απλά τέλειο...
Αυτά... μέχρι την επόμενη επίσκεψη μου...
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Fabia
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Δίνει γλωσσόφιλα?
Την Νικόλ πάντως ψηλή δεν την λες και εύκολα.