Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 66 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 220679
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αρχικά να πω ότι ο χώρος του Medousa massage είναι υπέροχος : φοβερή διακόσμηση , παντού καθαριότητα και τάξη θυμίζει spa 5/στερου ξενοδοχείου ( συν δωρεάν πάρκινγκ για αυτοκίνητο) . Η υπεύθυνη μου μου παρουσίασε 3 διαθέσιμες κοπέλες ( ωραία εμφάνιση ) , διάλεξα την πιο μεγάλη σε ηλικία , 33 χρ , Πατρίτσια από τη Βενεζουέλα ( πρέπει να ήταν 40, αλλά με καυλώνουν οι ώριμες με ωραία κορμιά ) . Η Πατρίτσια δυστυχώς ήξερε πολύ λίγα Ελληνικά ( ελάχιστα Αγγλικά ) αλλά επικοινωνήσαμε άνετα με τη γλώσσα του σώματος . Το δωμάτιο μεγάλο με απόλυτη τάξη κρεβάτι για μασάζ και ξεχωριστό καναπέ για σεξ .Η Πατρίτσια πολύ ευχάριστη και καυλιάρα γυναίκα - μετά το ντους γδύθηκε , με καύλωσε με τη μία , τη χούφτωνα παντού με τον πουτσο μου σηκωμένο και της άρεσε . Πέσαμε στον καναπέ , μου έκανε υπέροχη πίπα χωρίς προφυλακτικό, τον έπαιρνε όλον στο στόμα της συν τα αρχιδια και κώλο , ενώ τη έτριβα το μουνι και την κλειτορίδα της . Ανέβηκε πάνω στον πουτσο μου , είχε πολλή ενέργεια , έπιανε τα υπέροχα βυζιά της . Βγήκε από το μουνι της , ξανά πίπα ( χωρίς προφ.) , μόλις έγινε πέτρα ο πουτσος , ζήτησε η ίδια να την πάρω στα "τέσσερα" δηλ. από πίσω doogy style . Υπέροχος κώλος , κάρφωνε στον πουτσο μου , έκανε κυκλικές κινήσεις - λίγο πριν χύσω , βγήκα , έβγαλα το προφυλακτικό και τελείωσα στο στόμα της ( τα ήπιε όλα ) . Στο λίγο χρόνο που μας έμενε ( 15-20 λεπτά ) , έκανα ξανά ντους και μασάζ γυμνοί όπως ήμασταν . Προλάβαμε μόνο το κάτω μέρος : πέλματα ( πολύ ωραίο μασάζ ) , πόδια , πουτσο. Ξεπεράσαμε τα 45 λεπτά που είχα πληρώσει , η ίδια δεν είπε τίποτα , εγώ τη σταμάτησα για να μη χρεωθώ , αλλά ούτε η υπεύθυνη ζήτησε επιπλέον ( ήταν +20 για μια ώρα ) . Πέρασα πολύ ευχάριστα με τη Πατρίτσια ,(νομίζω ότι έχυσε κιόλας όταν έπαιζα την κλειτορίδα της ,της έδωσα φιλοδώρημα φεύγοντας) , ευχαρίστως θα την ξαναέπαιρνα - δεν μένω Αθήνα κι όταν έρθω ξανά μπορεί να μην είναι εκεί - αλλά και ο χώρος μου άρεσε πολύ και σίγουρα άξιζε
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ