Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 379393
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Προχθεσινή επίσκεψη στο αγαπημένο μου στέκι και ήμουν τυχερός που βρήκα την Ρούλα σε κενό. Όπως ήταν φυσικό δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μου είπε για μασάζ αλλά δεν είχα διάθεση και περάσαμε απ' ευθείας στο σεξ. Ωστόσο η βαθμολογία στο μασαζ ισχύει, γιατί η Ρούλα είναι εξπέρ στο είδος. Ξεκινήσαμε με γλωσσόφιλα και χάδια και έπειτα με περιποιήθηκε με το στόμα της σε όλο το κάτω σύστημα. Κάποια στιγμή της ζήτησα να την περιποιηθώ κι εγώ και δέχτηκε με χαρά, λέγοντας μου για μια ακόμα φορά ότι το κάνω ωραία. Κι ενώ λοιπόν είχε φτιαχτεί για τα καλά, κάποια στιγμή καταλαβαίνω ότι θα τελειώσει και ξαφνικά αρχίζει να σπαρταράει σαν το ψάρι. Πρώτη μου φορά είδα τέτοιον οργασμό. Είχε ξανά τελειώσει μαζί σε στάση cow με σπασμούς, αλλά όχι τόσο έντονα. Έχουν τελειώσει κι άλλες κοπέλες εκεί με σπασμούς, μετά από το στοματικό που τους έχω κάνει αλλά όχι έτσι. Ενώ λοιπόν εγώ της έδινα φιλάκια στην κοιλίτσα και στα μπούτια, κάποια στιγμή κάνω ένα γρήγορο πέρασμα με την γλώσσα από το μουνάκι της και κάνει σαν να την διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Το επανέλαβα μία ακόμα φορά και πάλι ίδια αντίδραση. Από εκεί και μετά την άφησα να συνέλθει, κάτι που της πείρε 3-4 λεπτά. Αφού συνήλθε λοιπόν ήρθε από πάνω μου με δυνατούς ρυθμούς και συνεχίσαμε με ιεραποστολικό. Για το τέλος αφήσαμε την υπέροχη πίπα της και τελείωσα για μία ακόμα φορά στο στοματάκι της με deepthroat. Έτσι έληξε άλλη μια καταπληκτική συνεδρία με μία εμπειρία, που παρά την ηλικία μου και τις τόσες γυναίκες που έχω βρεθεί στην ζωή μου, δεν είχα ζήσει σε τέτοιο βαθμό
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 noelon, tarifas pirea, ThE και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Δεκεμβρίου, 2024
δεν θα πρεπει να εισαι εμπειρος για να πιστευεις οτι μια πουτανα εχυσε μαζι σου απο το γλυφομουνι που της εκανες!!! it's seems to be true....
review reaction 1 paparoupas
05 Δεκεμβρίου, 2024
ΚΛΑΜΑ
review reaction 3 paparoupas
05 Δεκεμβρίου, 2024
Συμφωνώ οτι είναι αυτό που είπες athal όχι όμως και ηθοποιοί για οσκαρ. Και αν ξέρουν να προσποιούνται τόσο καλά, χαλάλι τους. Εμένα με φτιάχνει και περνάω καλά. Όσο δε για την εμπειρία, οκ μπορεί κάποιοι να έχουν περισσότερη και είναι συνήθως αυτοί που τα ξέρουν όλα.
05 Δεκεμβρίου, 2024
Προτεινω να μεταφερθει αμεσα η περιγραφη του φιλου στο θρεντ ''Λογοτεχνια-Επιστημονικη φαντασια''
review reaction 3 Johnstef
06 Δεκεμβρίου, 2024
Ε όχι και τέτοια τιμή!!! Χαχα
Πείτε ότι θέλετε. Δεν κρατάω κακία. Σας εύχομαι πάντως να το ζήσετε έστω μία φορά. Οπως και σε πολλά άλλα πράγματα, θέλει τρόπο, δεν θέλει κόπο και όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν γίνεται να προσποιηθεί αυτό το πράγμα. Όσο για την πουτανα, που έγραψε ο αγαπητός athal, όταν σε βλέπει κάθε λίγο και λιγάκι στο μαγαζί, έχεις περάσει μαζί της τόσες φορές και είσαι καθαρός και ευγενικός, δημιουργείτε μία οικειότητα, η οποία αν συνοδευτει και από χημεία, βγαίνει ένα τέλειο αποτέλεσμα.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5