Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 102 10
Μασατζίδικα 237075
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πριν κάνα δυό εβδομάδες είχα περάσει από το κατάστημα και είχα πετύχει Χριστίνα και Ναταλία τα οποία ήταν ωραία μιλφάκια και ντυμένα ασορτί με μαύρα κοντά φορεματάκια. Περισσότερο όμως ήθελα να δω την Ιουλία εξαιτίας των κριτικών που είχα διαβάσει, η οποία δυστυχώς δεν δούλευε εκείνη την ημέρα.
Αφού δεν μπόρεσα να ξαναπεράσω πήρα την απόφαση να ρισκάρω και εκλεισα τηλεφωνικό ραντεβού χωρίς να την έχω δει. Σήμερα λοιπόν το πρωί σκάω μύτη και με υποδέχεται μια καυλιάρα. Με ρωτάει εάν έχω ραντεβού και αφού της απάντησα καταφατικά με οδήγησε κατευθείαν στο δωμάτιο.
Ρώτησα για το χρηματικό ποσόν και έβγαλα να πληρώσω αλλά μου είπε ότι δεν παίρνει χρήματα αυτή και να πληρώσω κατευθείαν το κορίτσι.
Της είπα ότι δεν είχα ξαναπάει και ζήτησα να δω και τα υπόλοιπα κορίτσια για να ξέρω για επόμενο ραντεβού. Μου είπε ότι εκτός της Ιουλίας δουλεύει και η Ναταλία και θα τις έστελνε και τις δύο.
Πρώτη ήρθε η Ιουλία που ήταν του γούστου μου και μετά η Ναταλία που και αυτή μου φάνηκε καυλιάρα.
Και οι δύο ήταν ντυμένες με λευκή ρόμπα σαν νοσοκόμες και κοντή τόσο, ώστε μόλις να καλύπτει τα κωλομέρια. Ωραία λέω από μέσα μου , καλά ξεκινήσαμε.
Απ' ότι κατάλαβα τα κορίτσια ντύνονται ασορτί, γιατί την πρώτη φορά ήταν και οι δύο με μαύρα φορεματάκια ενώ σήμερα με κοντές λευκές ρομπίτσες.
Πέρασα στο δωμάτιο και μου έφερε μια πετσέτα σφραγισμένη και μου είπε να κάνω ντουζάκι αλλά της είπα ότι είχα κάνει από το σπίτι, οπότε δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Είπαμε δυο τρεις κουβέντες αναγνωριστικές και μου είπε να ξαπλώσω στο μασαζοκρέβατο για μασάζ , αλλά τις είπα ότι ήθελα πρώτα παιχνίδια και μετά μασάζ, οπότε μου είπε να ξαπλώσω στον καναπέ και γονάτισε μπροστά μου.
Ξεκίνησε να γλείφει μπαλάκια αργά αργά και βασανιστικά. Την πούτσα ακόμα δεν την είχε ακουμπήσει αλλά όλη αυτή η αναμονή με είχε φτιάξει για τα καλά. Αυτή έγλειφε περιφερειακά και η πούτσα μου έκανε ταλαντώσεις και την χτύπαγε στα μαγουλάκια. Παράτεινε την αγωνία μου να την πάρει στο στόμα και άρχισε να με γλείφει από τα γόνατα και προς τα πάνω στο εσωτερικό των μηρών ώσπου να καταλήξει στο τεντωμένο μου καυλί και επιτέλους να το πάρει στο στόμα αργά αργά.
Το σάλιωνε και το έφτυνε , προφανώς για να μην το ματιάσει. Όταν το είδε πριν μου είπε έχεις ωραία πούτσα, οπότε γι αυτό μάλλον το έφτυνε τώρα.
Μου έκανε μια ωραία τσιμπουκάδα απολαυστική και χωρίς βιασύνη ακριβώς όπως μου αρέσει.
Στην συνέχεια μου είπε να ξαπλωσω στο κρεβάτι για να βολεύεται καλύτερα και μου σήκωσε τα πόδια ώστε να ακουμπούν οι πατούσες στο στρώμα. Συνέχεισε το γλύψιμο ενώ ταυτόχρονα πέρασε το χέρι της προς τον κώλο μου χαϊδεύοντας με και με ρώτησε αν μου αρέσει. Της είπα όχι και γέλασα , ενώ αυτή μου είπε ότι οι 9 στους 10 που πηγαίνουν το ζητάνε.
Επειδή εμένα αυτή η στάση δεν με βόλευε γιατί ούτε καλή οπτική επαφή είχα, αλλά και η στύση μου μειωνόταν όπως είχα σηκώσει τα πόδια μου, της ζήτησα να αλλάξουμε και σηκώθηκα όρθιος στο πάτωμα. Γονάτισε μπροστά μου και τον πήρε όλον στο στόμα. Εγώ της χάιδευα τα μαλλιά και κοιτούσα το σκηνικό από τον καθρέφτη που ήταν πίσω από τον καναπέ. Η Ιουλία να ρουφάει και η πούτσα μου να μπαινοβγαίνει αργά αργά στο στόμα της, ενώ κάποιες φορές την έβγαζα και την χτύπαγα στα χειλάκια και την γλώσσα της.
Μου λέει θέλω να με γαμήσεις και σηκώνεται και παίρνει ένα προφυλακτικό και μου το φοράει. Στην συνέχεια γονατίζει στο χαλάκι και στήνεται στα τέσσερα. Γονατίζω και εγώ πίσω της και τον χώνω στην μουνάρα της . Αρχίζω να την γαμάω αργά αργά, βγάζοντας τον όλο και βάζοντας τον τέρμα ενώ ταυτόχρονα της χούφτωνα την ζουμερή κωλάρα.
Είχαμε και ηχητικά εφέ από την όλη φάση εξαιτίας του αέρα που μπαινόβγαινε στην μουνάρα της όταν τον έβγαζα όλον και της τον έχωνα . Είχαμε πολλα πριτς πριτς.
Αυτή μου έλεγε, έτσι γάμα με δυνατά προσπαθώντας να με φτιάξει περισσότερο για να τελειώσω αλλά ταυτόχρονα παρατήρησα ότι προσπαθούσε να κλέψει μία στρίβοντας ελαφρά το σώμα της και μία σηκώνοντας ελαφρά την πλάτη ώστε να αποφύγει το δυνατό γαμήσι.
Εμένα δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα αυτό γιατί είχαμε πολύ χρόνο μπροστά μας και την γαμούσα χωρίς ιδιαίτερη ένταση παρατείνοντας το τελείωμα.
Της είπα να έρθει να με καβαλήσει και σηκώθηκα και πήγα και ξάπλωσα στον καναπέ. Αυτή ήρθε και κάθισε πάνω στην πούτσα μου λικνίζοντας κυκλικά την λεκάνη της πάνω. Εγώ της χτυπούσα τα κωλομέρια και την φιλούσα στον λαιμό ενώ μου έλεγε ότι μυρίζω ωραία όπως με φιλούσε στο στήθος.
Λόγω ύψους ο καναπές δεν με βόλευε και πολύ οπότε σηκώθηκα , έβγαλα το προφυλακτικό και της τον έβαλα στο στόμα. Αρχισε να τον ρουφάει αλλά μετα τον έβγαλε και πήγε να με τελειώσει με το χέρι.
Της τράβηξα το χερι και της τον ξαναέβαλα στο στόμα. Κατάλαβε τι θέλω και συνέχισε έτσι το φούφηγμα ενώ της χάϊδευα τα μαλλιά . Κάπου εκεί ήρθε και το τέλος μέσα στο στόμα της.
Ξάπλωσα στον καναπέ ενώ αυτή πήγε και τα έφτυσε στην ντουζιέρα . Έκανε ένα φρεσκάρισμα και μετά ήρθε η σειρά μου να ξεπλυθώ.
Αφού τελείωσα και σκουπίστηκα μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα για να μου κάνει μασάζ.
Αρχισε να με αλειφει με λάδι και να μου κάνει ελαφρύ μασάζ σε όλο το σώμα .
Εκεί είπαμε και πολλά για την ζωή μας. Μου είπε ότι είναι από Ρουμανία αλλά ότι ζούσε για τριάντα χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης, εξού και ο τίτλος.
Με την κουβέντα και την χαλάρωση ξεχάστηκα και ξαφνικά βλέπω ότι έχουν περάσει 45 λεπτά . Της ζητάω να μου ξαναπάρει πίπα και ξαφνιάστηκε γιατί νόμιζε ότι είχαμε τελειώσει. Μου λεει δεν ήξερα ότι θέλεις δυο φορές αλλιώς δεν θα καθυστερούσαμε τόσο στο μασάζ. Τέλος πάντων μου ξαναπήρε πίπα και μόλις μου σηκώθηκε της ζήτησα να μου βάλει προφυλακτικό και την έστησα στα τέσσερα. Την γάμησα για λίγο αλλά μου έλεγε ότι δεν προλαβαίνουμε γιατί πέρασε η ώρα και θα την φωνάξουν. Οπότε μετά από λίγο σταμάτησα γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα προλάβαινα να χύσω τόσο γρήγορα.
Είχα απορία που έβλεπε ότι πέρασε η ώρα όπως μου έλεγε αφού δεν φορούσε ρολόι ούτε είχε κινητό μαζί της και τότε παρατήρησα το ρολόι που υπηρχε στον τοίχο.
Την ευχαρίστησα για την περιποίηση της έδωσα τα χρήματα και μπήκα στην ντουζιέρα να ξεπλυθώ.
Ωσπου να σκουπιστώ ξαναμπήκε στο δωμάτιο να το καθαρίσει για τον επόμενο και ενω ντυνόμουν με παρατηρούσε και μου έλεγε ότι φοράω ωραία παπούτσια και ότι έχω γούστο στο ντύσιμο.
Γενικά όλη την ώρα που είμαστε μαζί, μου έκανε κοπλιμέντα σχετικά με την εμφάνισή μου και ότι είμαι ωραίος αλλά αυτά υποθέτω είναι στους κανόνες του σαβουάρ βίβρ ώστε να νιώσεις άνετα και αν είναι δυνατόν να σε κάνει πελάτη.
Γενικά πέρασα καλά με την Ιουλία αν και απέφυγε το δυνατό γαμήσι. Έγινε και μια παρανόηση εκ μέρους μου και μόνο αφού μου το είπε δυο τρεις φορές κατάλαβα τι εννοεί. Στην μία ώρα είναι δύο εκτονώσεις.
Η μία είναι μόνο πίπα και η δεύτερη είναι σεξ. Αυτό εγώ δεν το είχα καταλάβει και κάναμε δυο φορές σεξ ασχετα αν την δεύτερη δεν τελείωσα.
Οπότε είναι ένας τρόπος ας πούμε να λουφάρουν και να μην τις ξεμουνιάσουν στο πήδημα.
Είναι όμως επικοινωνιακή και σε κάνει να αισθανθείς άνετα μαζί της οπότε νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά της. Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται με συν 20 ευρώ δίνει και κωλαράκι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ιουλία
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
168
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jojo1972, Hase, giorgiodelafuentes2 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Δεκεμβρίου, 2024
Ποια είναι Κρητικιά ?
05 Δεκεμβρίου, 2024
Γραφεις ** Έγινε και μια παρανόηση εκ μέρους μου και μόνο αφού μου το είπε δυο τρεις φορές κατάλαβα τι εννοεί. Στην μία ώρα είναι δύο εκτονώσεις.
Η μία είναι μόνο πίπα και η δεύτερη είναι σεξ. Αυτό εγώ δεν το είχα καταλάβει και κάναμε δυο φορές σεξ ασχετα αν την δεύτερη δεν τελείωσα.
Οπότε είναι ένας τρόπος ας πούμε να λουφάρουν και να μην τις ξεμουνιάσουν στο πήδημα**

Φίλε εγω σε όσα μασατζιδικα έχω πάει ποτέ δεν μου έχουν πει ότι οι δυο εκτονώσεις δεν θα περιλαμβάνουν κ σεξ αλλά διαχωρισμό μία σεξ κ μια κλαρίνο.......
Επίσης σε όλα κ με όσες έχω περάσει φέρνουν πάντα μαζί τους 2 προφυλακτικά σε πρόγραμμα ώρας η έχουν κουτί μέσα στο δωμάτιο.
Τώρα αν έχει αυτή την πολιτική το κατάστημα πάω πάσο. Δεν έχω επισκεφθεί ποτέ το συγκεκριμένο χώρο. Καλά έκανες κ το ανέφερες για τους νέους πελάτες του χώρου......
review reaction 1 Psolokavliaris
05 Δεκεμβρίου, 2024
@Arxontas tou skotous αυτό μου το είπε αφού είχαμε κάνει σεξ και τις δύο φορές, όταν ντυνόμουν. Δεν αρνήθηκε να κάνει,στο τέλος μου το είπε αλλά πραγματικά μου φάνηκε περίεργο αυτό. Εγώ πρώτη φορά πήγα και δεν ξέρω τι πολιτικές έχουν αυτά τα μαγαζιά. Προφυλακτικά είχε δύο πάντως.
review reaction 1 Arxontas tou skotous
05 Δεκεμβρίου, 2024
@nzgΓραφω ότι είναι από Ρουμανία αλλά έζησε 30 χρόνια στο Ηράκλειο.
Πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4