Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 138 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
379148
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Σήμερα λοιπόν που είχα ρεπό ήρθε η ώρα να υλοποιήσω την φαντασίωση μου!
Έφτασα στο σπίτι της Άννας γύρω στις 12 το μεσημέρι και είχε σχετική ησυχία.
Κάθισα στο μέσα καθιστικό, άναψα ένα τσιγάρο και τράβηξα μια ρουφιξιά απ το ποτό που με κέρασε η Άννα.
Λίγη ώρα αργότερα με ρώτησε, με πια θα περάσεις λεβέντη μου;
Τότε πήρα μια βαθειά ανάσα και της είπα. Άκου. Θα πάω μέσα και θα κάνω ένα μπανακι. Θα ξαπλώσω στο κρεβάτι και μετά από 10' θα μου στείλεις μέσα οποία κοπέλα θέλεις εσύ.
Προϋπόθεση να μην μιλήσει μέχρι να φτάσει το δεύτερο μέρος και γυρίσω. Τότε θα δω ποια είναι. Μέχρι τότε θα κάνει το μασάζ της χωρίς να μιλήσει καθόλου. Χαμογέλασε και με οδήγησε η ίδια στο δωμάτιο, μου έδωσε πετσέτα, μου ευχήθηκε καλή απόλαυση και αποχώρησε.
Άκουσα την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει με απόλυτη ησυχία.
Γρήγορα κατάλαβα πως δεχόμουν ένα απολαυστικό, χαλαρωτικό και λεπτομερές μασάζ από 4 χέρια!!!
Η Άννα είχε στείλει 2 κοπέλες!!!
Όταν το μασάζ τελείωσε και όπως ήμουν μπρούμυτα άρχισαν χάδια και γλυψίματα στις "ευαίσθητες" περιοχές από 2 γλώσσες. Η ηδονή ανέβαινε κατακόρυφα όπως και η αγωνία για το ποιες κοπέλες ήταν!
Έφτασε η ώρα να γυρίσω!
Αντικρίζω τις 2 Anal Queens του μαγαζιού.
Τα παρακάτω τα φαντάζεστε!
Πιπα η μία, γλωσσόφιλα η άλλη και τούμπαλιν. Έστησα και τις δύο και τις περιποιήθηκα δεόντως!
Αφού βράχηκα και οι δύο έγινε η πρώτη διείσδυση στην Αγάπη.
Πρώτα μουνί και μέρα κώλο!
Στην συνέχεια αλλαγή προφυλακτικού και μπάσιμο στην Νίνα κατευθείαν στον κώλο. Έτσι και ήρθε το τέλος!
Μπάνιο και οι τρεις μέσα στο ντους λες και ήμουν ο Σεΐχης του Ντουμπάι!
Φιλιά και σποχαιρετησμοί από τα κορίτσια.
Η εμπειρία ήταν ασυναγώνιστη!
Το άγνωστο τελικά σε φτιάχνει αφάνταστα αν και ο λόγος που το έκανα ήταν και η μεγάλη εμπιστοσύνη που έχω και στην Άννα και στα κορίτσια μιας καιβτα ξέρω όλα πολύ καιρό και έχω περάσει με ολες!
Η Άννα με ρώτησε όπως παντα αν ήμουν ευχαριστημένος και ξεκούραστος με αυτή την εμπειρία και με ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη μου!
Υποσχέθηκα πως θα ξαναπεράσω πριν τα Χριστούγεννα και έφυγα ανάλαφρος!!!
Έφτασα στο σπίτι της Άννας γύρω στις 12 το μεσημέρι και είχε σχετική ησυχία.
Κάθισα στο μέσα καθιστικό, άναψα ένα τσιγάρο και τράβηξα μια ρουφιξιά απ το ποτό που με κέρασε η Άννα.
Λίγη ώρα αργότερα με ρώτησε, με πια θα περάσεις λεβέντη μου;
Τότε πήρα μια βαθειά ανάσα και της είπα. Άκου. Θα πάω μέσα και θα κάνω ένα μπανακι. Θα ξαπλώσω στο κρεβάτι και μετά από 10' θα μου στείλεις μέσα οποία κοπέλα θέλεις εσύ.
Προϋπόθεση να μην μιλήσει μέχρι να φτάσει το δεύτερο μέρος και γυρίσω. Τότε θα δω ποια είναι. Μέχρι τότε θα κάνει το μασάζ της χωρίς να μιλήσει καθόλου. Χαμογέλασε και με οδήγησε η ίδια στο δωμάτιο, μου έδωσε πετσέτα, μου ευχήθηκε καλή απόλαυση και αποχώρησε.
Άκουσα την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει με απόλυτη ησυχία.
Γρήγορα κατάλαβα πως δεχόμουν ένα απολαυστικό, χαλαρωτικό και λεπτομερές μασάζ από 4 χέρια!!!
Η Άννα είχε στείλει 2 κοπέλες!!!
Όταν το μασάζ τελείωσε και όπως ήμουν μπρούμυτα άρχισαν χάδια και γλυψίματα στις "ευαίσθητες" περιοχές από 2 γλώσσες. Η ηδονή ανέβαινε κατακόρυφα όπως και η αγωνία για το ποιες κοπέλες ήταν!
Έφτασε η ώρα να γυρίσω!
Αντικρίζω τις 2 Anal Queens του μαγαζιού.
Τα παρακάτω τα φαντάζεστε!
Πιπα η μία, γλωσσόφιλα η άλλη και τούμπαλιν. Έστησα και τις δύο και τις περιποιήθηκα δεόντως!
Αφού βράχηκα και οι δύο έγινε η πρώτη διείσδυση στην Αγάπη.
Πρώτα μουνί και μέρα κώλο!
Στην συνέχεια αλλαγή προφυλακτικού και μπάσιμο στην Νίνα κατευθείαν στον κώλο. Έτσι και ήρθε το τέλος!
Μπάνιο και οι τρεις μέσα στο ντους λες και ήμουν ο Σεΐχης του Ντουμπάι!
Φιλιά και σποχαιρετησμοί από τα κορίτσια.
Η εμπειρία ήταν ασυναγώνιστη!
Το άγνωστο τελικά σε φτιάχνει αφάνταστα αν και ο λόγος που το έκανα ήταν και η μεγάλη εμπιστοσύνη που έχω και στην Άννα και στα κορίτσια μιας καιβτα ξέρω όλα πολύ καιρό και έχω περάσει με ολες!
Η Άννα με ρώτησε όπως παντα αν ήμουν ευχαριστημένος και ξεκούραστος με αυτή την εμπειρία και με ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη μου!
Υποσχέθηκα πως θα ξαναπεράσω πριν τα Χριστούγεννα και έφυγα ανάλαφρος!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2024
Κόστος συνάντησης
160
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Body to Body Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Πρωκτικό σεξ
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Νίνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αγάπη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ο εμπνευστής των εκπλήξεων!!!
Όμως οφείλεις να παραδεχτείς ότι "το άγνωστο πάντα σε εξιτάρει" μου ανήκει σαν ατάκα. Χαχαχα. Όσο για την επόμενη φορά ελπίζω να συναντηθούμε και αν θέλεις το κανονίζουμε κιόλας.
Εύχομαι καλή ανάρρωση, γιατί μετά από τέτοια δοκιμασία αυτό χρειάζεσαι. Χαχαχα.