Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 741688
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Πέρασμα απο το κατάστημα.. οπου πέτυχα ελεύθερη την Ελλη... επηρεασμένος απο τις τοσες καλες κρητικές.. την επέλεξα!
Σε εμφάνιση.. ειναι κατι διαφορετικό εκει μεσα... ξεχωρίζει απο τις σκουρόχρωμες λατινες.... αφου εχει λευκη επιδερμίδα κ ξανθα μαλλιά...
Μουτρακι πονηρο..και χαμογελο πολλα υποσχόμενο....!
Περασμα στο δωματιο λοιπον.. οπου αφου εκανα ντουζ... ηρθε το κοριτσι.. κ μου 'επιτέθηκε' ερωτικά...με φιλια κ χαδια.... (αποφευγοντας το μασαζ)κ εγω βεβαια δεν αντιστάθηκα ... Ξεκίνησε ωραια με λογια ολο υποσχέσεις... ζητώντας μου να την 'σκισω'... κ καλα... κ ξεκίνησε μια καλουτσικη πιπα... βάζοντας ομως αρκετο χερι... προφανως για να με τελειώσει πιο γρηγορα... Τεσπα... η ανόρθωση ηρθε γρηγορα... και περασαμε στον καναπε...1η σταση κανονικα κ 2η στα 4... ανεβασα ρυθμους.... οπου το κοριτσι δεν αντεχει.. κ το εδειξε καπως αγαρμπα κ αποτομα...(Τσαμπα τα λογια που μ ειπε να την σκισω..θεατρο..αφου δεν αντεχει)...Καπου εκει ξενερωσα.. και το γυρίσαμε στην πιπα.. για να τελειώσω...Λύπη
Στα 3 λεπτα...πανω στο καλο... σταματαει κ μου λεει... τελειωνει ο χρονος....!!!!Το απολυτο ξενερωμα η κοπελα!!! Κοιτάω το ρολοι στον τοιχο κ ηταν ακριβως 13λεπτα μεσα στο δωματιο...Κεφάλι σε τοίχο! Τεσπα συνεχισε λιγο ακομα με μια γρηγορη μαλακια οπου ηρθε το τελος....!Μου ειπε κ κατι τρελα.. ''γιατι δεν τελειώνω...'' και... ''γιατι κρατιέμαι...΄΄'' οτι να ναι το κοριτσι....
Βγαίνοντας..ειχε ηδη μιλήσει με την υπεύθυνη... και άρχισε και αυτη κατι βλακειουλες,..οτι ''ειναι 15λεπτα ερωτική πραξη-15λεπτα μασαζ!!!!!'' δικαιολογίες....
Με την Παολα ''παίζαμε'' κ τα 30λεπτα... χωρις καθολου μασαζ.... οπως κ με την Νανσυ.. κ με αλλες κοπελες.... Οποτε το θεμα ειναι στο κοριτσι.. κ αυτη ειναι ψηλοξεπετα.. κ δεν αντεχει....
Οποτε.. οποιος τελειώνει σε 5 λεπτα.. θα περασει καλα.... οι υπολοιποι.. προσπεραστε...!!!
Με ελαφρά
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Όνομα κοπέλας
Έλλη
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
47
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 DRAGON XXX, giorgiodelafuentes2, Josex και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2024
Με έσωσες φίλε , γιατί σήμερα ήταν να παω
review reaction 1 ΧΧΧ-Man
04 Δεκεμβρίου, 2024
Οι βραδυχυστοι μακριά .....Πλατύ χαμόγελο
review reaction 3 review reaction 1 ΧΧΧ-Man, kelenor
04 Δεκεμβρίου, 2024
Γενικότερα, έχει αρχίσει και παίζει αυτό το 15-15, λες και πας εκεί για μασάζ. Ευτυχώς όχι από όλες όπως είπες!
05 Δεκεμβρίου, 2024
Αν είναι έτσι που δεν έχω λόγω να το αμφισβητώ μακριά μας έσωσες
05 Δεκεμβρίου, 2024
Αν είναι έτσι που δεν έχω λόγω να το αμφισβητώ μακριά μας έσωσες
05 Δεκεμβρίου, 2024
Δεν είναι δελο του 10 αρικου πληρώνουμε παραπάνω για εκεί και πρέπει να το σέβονται όχι να θέλουν ξεπετες
05 Δεκεμβρίου, 2024
Όσο και να προσπαθεί η σερίφισα, η κάτω βόλτα έχει αρχίσει εδώ και καιρό.
Πάνε τα παλιά καλά χαρτιά
Καλύτερα να γαμάμε την πλαστική κούκλα, αν και αυτή μα και μου θα έχει αρχίσει
review reaction 1 review reaction 3 losmono, Arxontas tou skotous, giorgiodelafuentes2 και 1 ακόμα μέλος
05 Δεκεμβρίου, 2024
Παρόμοια εμπειρία φίλε, αλλά έγραψα κριτική κατά λάθος στο Μεδουσα και έγινε προσπάθεια να την βγάλουν μούφα..
05 Δεκεμβρίου, 2024
@Espresakis

το 15-15 δεν είναι τωρινό, ισχύει γενικότερα αν δεν κάνω λάθος, άσχετα αν κάποιες δεν το τηρούν ακριβώς.
review reaction 1 Arxontas tou skotous
08 Δεκεμβρίου, 2024
Εχω την εντυπωση πως τα μασατζιδικα πλεον εξελισσονται σε στουντιο απο πλευρας υπηρεσιων...πληθαινουν τα παραπονα απο πολλους συναγωνιστες...ερχονται γιορτες και απ ο,τι βλεπω ψιλοαδεια ειναι..φυσικα..τι να πας να κανεις..αν δεν αξιζουν..αν σε 15' ληγει ο αγωνας..ας το πανε τουλαχιστον μισες τιμες..δε μπορει να σκαει ο αλλος 80αρια και 100ρια..και να λαμβανει υπηρεσιες του 20αρικου...
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10