Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 136 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 371888
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αγαπητοί φίλοι, συναγωνιστές καλησπέρα. Μετά από τόσες επισκέψεις στο εν λόγω κατάστημα και αφού έχω συνευρεθεί με όλες τις κοπέλες, είπα στην οικοδέσποινα Άννα ότι της έχω εμπιστοσύνη και πως θέλω να μου κάνει έκπληξη και να μου στείλει στο δωμάτιο οποία θέλει. Κι ενώ καθόμουν στο σαλονάκι λοιπόν, έρχεται η Λίζα και μου λέει πάμε. Σκέφτηκα τότε μέσα μου, ότι η Λίζα ήταν η έκπληξη της Άννας. Αμ δε!!!Αφού λοιπόν με έβαλε στο δωμάτιο η Λίζα και παίχτηκε ενα σχετικό μπαλαμούτι, αποχώρησε, για να με αφήσει να πάρω το μπάνιο μου. Αφού έκανα το μπάνιο μου λοιπόν και περίμενα την Λίζα, μπαίνει πρωτα η Νίνα και μετά η Κατερίνα, η οποία μου αναφέρει ότι είναι η έκπληξη της Άννας και αν θέλω να παραμένει. Εγώ φυσικά δεν ήταν δυνατόν να αρνηθώ μία τέτοια έκπληξη και αφού καλωσώρισα τις δύο κοπέλες, αρχίσαμε ένα μπαλαμούτι στα όρθια. Στην συνέχεια και αφού ξάπλωσα, η Κατερίνα πήρε θέση και άρχισε την περιποίηση του κάτω συστήματος, ενώ η Νίνα άρχισε να μου δίνει γλωσσόφιλα και να γλύφει τον πάνω κορμό και τις ρώγες μου. Μετά από λίγο ζήτησα από την Κατερίνα να κάτσει στο πρόσωπό μου, για να την περιποιηθώ κι εγώ και από την Νίνα να πάρει την θέση της Κατερίνας στην περιποίηση του κάτω συστήματος. Αφού τελείωσε η Κατερίνα με το γλυφομούνι που της έκανα, άλλαξαν και πάλι ρόλους, με την Νίνα να κάθεται στο πρόσωπό μου και να απολαμβάνει το γλύψιμο μου, ώσπου και τελείωσε. Ακολούθησε cow από την Κατερίνα και μετά στα τέσσερα, με την Νίνα να ασχολείται με γλωσσόφιλα και γλυψίματα σε μένα. Αφου τελείωσε η Κατερίνα για ακόμα μία φορά, αλλαγή σκηνικού με την Νίνα στα τέσσερα και μπαλαμούτι με Κατερίνα. Αφού χόρτασα το μουνάκι της Νίνας, της ζήτησα και το κωλαράκι της και δεν μου χάλασε χατήρι. Το τέλος ήρθε στα βυζάκια της Νίνας και ήταν ένα φανταστικό ξαλάφρωμα. Μασάζ δεν έκανα και η βαθμολογία είναι ενδεικτική. Καλό βράδυ και να περνάτε όλοι καλά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2924
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Νίνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Κατερίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, tarifas pirea, manos 1810 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2024
μιση ωρα , 120 ευρωπουλα? γαμω τις εκπληξεις......
review reaction 3 Johnstef
03 Δεκεμβρίου, 2024
Φίλε DRAGON XXX ωραία κριτική, ωραία και η φάση που πέρασες!
Χαίρομαι που υλοποίησες πρώτος την ιδέα που είχα περί εκπλήξεως λόγω εμπιστοσύνης!
Αν και αυτό είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας !!!! Χα χα χα!!!!
Θα το κάνω κι εγώ στην πρώτη ευκαιρία, μόλις καταφέρω να πάρω ανάσα από την δουλειά!
Καλά να περνάς και ελπίζω να βρεθούμε κάποια στιγμή στο στέκι της Άννας!
review reaction 1 DRAGON XXX
03 Δεκεμβρίου, 2024
Τόσο έχει το διπλό. Έχω πάρει Ρούλα μαζί με Κατερίνα και κάναμε τρενάκι στα όρθια είχε πολύ Πλάκα
review reaction 1 DRAGON XXX
03 Δεκεμβρίου, 2024
Αγαπητέ athal, η Κατερίνα και παράλειψη μου που δεν το διευκίνησα, ήταν η δεύτερη έκπληξη και όπως αναφέρω, ερωτήθηκα αν την θέλω ή όχι. Η πρώτη ήταν η Νίνα. Η έκπληξη αφορούσε τα πρόσωπα. Όλο το παιχνίδι της Άννας ήταν άλλη να με βάλει μέσα, άλλη να μπει μέσα πρώτη και να ακολουθήσει και μία δεύτερη. Η επιλογή δε των κοριτσιών δεν ήταν καθόλου τυχαία, γιατί τόσον καιρό, έχει μάθει τα γούστα μου, όσον αφορά τις κοπέλες που προτιμώ περισσότερο.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4