Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 65 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 220079
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ο τίτλος λέει τα περισσότερα. Εμφανισιακά πολύ κοντά στις φωτό και συμπεριφορά περπατημένης, γνώστριας του έρωτα.

Μασάζ νόμιζα ότι κάνει πλακίτσα όταν μου έλεγε "έλα ρε σιγά μην κάνουμε και μασάζ, για άλλα πράγματα είμαστε εδώ!", αλλά τελικά το εννοούσε.

Φυσικά και ξέρει να πιπώνει και να παίρνει σωστές στάσεις, αλλά πόση ώρα να το ευχαριστηθείς όταν σου τραβάει μαλακία με ταχύτητα κομπρεσέρ σε οικοδομή παρόλο την συνεχή απομάκρυνση του χεριού από το θηρίο..

Τέλος πάντων με καθαρό χρόνο 15 λεπτών στο δωμάτιο νοου βαλοου φορ μανι που λεν στο χωριο μου
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Έλλη
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Josex
Μέγας
35
Πόντοι:
4.365
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 ΧΧΧ-Man, anavATIous, professor x και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2024
Καλημέρα περάσατε από το χώρο μας και κάνατε μασάζ με τη ελλη . Η ελλη έχει σταματήσει αν δε κάνω λάθος εδώ και 4 μήνες άρα με ποια ελλη κάνατε μασαζ
review reaction 1 Arxontas tou skotous, professor x, Johnstef
30 Νοεμβρίου, 2024
Για ποια ελλη μιλας; την ξανθουλα που ειναι νιρβανα;;
Αυτη ειναι πολυ καλη.
review reaction 1 professor x
30 Νοεμβρίου, 2024
άλλη μία κακή κορασίδα. Μία και μοναδική φορά την είχα πάρει και δεν πρόκειται να την ξαναδοκιμάσω...
30 Νοεμβρίου, 2024
Για ποια Ελλη λες; Περιεγραψε μας να ξερουμε γιατι εχει πολλες η αλυσιδα Γλώσσα
01 Δεκεμβρίου, 2024
Η ξανθούλα του νιρβάνα είναι άλλη κ αυτή η Έλλη ήταν διαφορετική κοπέλα, με άλλο στόρυ.
01 Δεκεμβρίου, 2024
Ελλη στο μέδουσα μόνο μια έχει περάσει και έχει φύγει μπορεί και παραπάνω από 4 μήνες
01 Δεκεμβρίου, 2024
Ή συγκεκριμένη κοπέλα Έλλη ήταν στο Medusa περίπου μέχρι στά μέσα με τέλος Σεπτεμβρίου όπου σέ επικοινωνία μου για ραντεβού ήταν κλεισμένη.
01 Δεκεμβρίου, 2024
Έλλη Νιρβάνα, η ξανθιά με τα γυαλιά, μπήκε κατά λάθος η κριτική στο αδελφάκι που είμαι πελάτης
01 Δεκεμβρίου, 2024
H κριτικη είναι για 9 Νοεμβρίου. Η Ελλη του Μέδουσα > ήταν , η Ελληνίδα που ήταν και προ ετών επί Αννας και Αντελίνας κλπ, στο Νιρβανα (δηλ. οχι η Ρουμάνα)
και οντως η εν λόγω έχει φυγει από το καλοκαίρι από το Μέδουσα .
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9