Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 66 10
Medusa Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
220738
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Ποιότητα μασάζ
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Βασιζόμενος στα διθυραμβικά σχόλια είπα κι εγώ να επισκεφθω τη Νικόλ.
Όταν ηρθε να με πάει δωμάτιο ήταν μες στα μούτρα.
Επειδή λοιπόν μιλάω καλά ισπανικά τη ρωτάω αν είναι όλα καλά κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και λέει όλα καλά.
Το δέχομαι κ λέω η ιδέα μου θα είναι.. Κάνω το ντουζακι μου και αναμένω..
Έρχεται πίσω πάλι με μούτρα.. Την ξαναρωταω και της προτείνω μάλιστα αν δεν έχει όρεξη να το πει να το δούμε.. Αρνείται ξανα..
Ξεκινάμε ένα αποστειρωμένο μασάζ, μια αποστειρωμένη πίπα, κι ένα σεξ που απλά άνοιξε πόδια κ τον έφαγε.
Προφανώς το κορίτσι δεν είχε όρεξη γενικά ή με έβρισκε απωθητικό. Όλα πιθανά!
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.. Δε γίνεται με όλους που έχουν κάνει κριτική να ξεσκίζεται κ εδώ να είναι σα σακί με πατάτες..
Συγκεντρωτικά από τις χειρότερες εμπειρίες μου σε οίκους.
Όταν ηρθε να με πάει δωμάτιο ήταν μες στα μούτρα.
Επειδή λοιπόν μιλάω καλά ισπανικά τη ρωτάω αν είναι όλα καλά κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και λέει όλα καλά.
Το δέχομαι κ λέω η ιδέα μου θα είναι.. Κάνω το ντουζακι μου και αναμένω..
Έρχεται πίσω πάλι με μούτρα.. Την ξαναρωταω και της προτείνω μάλιστα αν δεν έχει όρεξη να το πει να το δούμε.. Αρνείται ξανα..
Ξεκινάμε ένα αποστειρωμένο μασάζ, μια αποστειρωμένη πίπα, κι ένα σεξ που απλά άνοιξε πόδια κ τον έφαγε.
Προφανώς το κορίτσι δεν είχε όρεξη γενικά ή με έβρισκε απωθητικό. Όλα πιθανά!
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.. Δε γίνεται με όλους που έχουν κάνει κριτική να ξεσκίζεται κ εδώ να είναι σα σακί με πατάτες..
Συγκεντρωτικά από τις χειρότερες εμπειρίες μου σε οίκους.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Πίπα με προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Ξέρουμε πολύ καλά πόσο αξιόπιστες είναι οι διθυραμβικές κριτικές των μοντελάκηδων.
Η Νικόλ εξαρχής ήταν πολύ χλιαρή από συμμετοχή - όχι ξινισμένη αλλά χλιαρή - τουλάχιστον αυτό είχα αντιμετωπίσει εγώ όταν την είχα πάρει την προηγούμενη φορά που ήταν στο Μ.
Εάν τώρα έχει κουραστεί κι έχει γίνει βαριεστημένη, αυτό δεν το ξέρω. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι δεν ήσουν η εξαίρεση.
Αγαπητέ συνάδελφε, στο άλλο μαγαζί του ομίλου έχουν και μια κανονική κούκλα, πλαστική. Που απ' ότι θυμάμαι έχει ωραίες αναλογίες.
Μήπως να την προτιμήσουμε αφού η συμμετοχή δεν έχει σημασία;