Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 66 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 220738
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Βασιζόμενος στα διθυραμβικά σχόλια είπα κι εγώ να επισκεφθω τη Νικόλ.
Όταν ηρθε να με πάει δωμάτιο ήταν μες στα μούτρα.
Επειδή λοιπόν μιλάω καλά ισπανικά τη ρωτάω αν είναι όλα καλά κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και λέει όλα καλά.
Το δέχομαι κ λέω η ιδέα μου θα είναι.. Κάνω το ντουζακι μου και αναμένω..
Έρχεται πίσω πάλι με μούτρα.. Την ξαναρωταω και της προτείνω μάλιστα αν δεν έχει όρεξη να το πει να το δούμε.. Αρνείται ξανα..
Ξεκινάμε ένα αποστειρωμένο μασάζ, μια αποστειρωμένη πίπα, κι ένα σεξ που απλά άνοιξε πόδια κ τον έφαγε.
Προφανώς το κορίτσι δεν είχε όρεξη γενικά ή με έβρισκε απωθητικό. Όλα πιθανά!
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.. Δε γίνεται με όλους που έχουν κάνει κριτική να ξεσκίζεται κ εδώ να είναι σα σακί με πατάτες..
Συγκεντρωτικά από τις χειρότερες εμπειρίες μου σε οίκους.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
pa-poutsis
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kavouras13, th0dor1s, giorgiodelafuentes2 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2024
Χίλιες φορές μια κούκλα όπως η Νικόλ , ακόμα και χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή , παρά κάτι χοντρές με πατσάδες.
review reaction 1 Christian Kenway
30 Νοεμβρίου, 2024
Άργησες φίλε να περάσεις μαζί με την Νικόλ!!! Είναι καλή αλλά την έχουν αποτελειώσει τα θηρία!! Και τώρα που έχει πολλοί δουλειά δεν θα έχει όρεξη πια!!
review reaction 1 pa-poutsis
30 Νοεμβρίου, 2024
Την μια διαλέγει πελάτες την άλλη δεν συμμετέχει πουθενά όσο πάει και χειρότερα αυτό το κορίτσι
30 Νοεμβρίου, 2024
7αρια στα γκιλφ στο Αιγάλεω αλλά 5 στην Νικόλ Χαχαχα! μας δουλεύεις ρε φίλε.....
review reaction 1 professor x, Hase
30 Νοεμβρίου, 2024
Το Φρατζή έχει παραδοσιακά καλύτερο σέρβις.
30 Νοεμβρίου, 2024
Όλοι έχουμε τη γνώμη μας ρε παιδιά και ο καθένας εκτιμά τις υπηρεσίες ανάλογα και ολες ειναι σεβαστές.. Για μένα 100 φορές τα Gilfs στο Αιγάλεω που τα δίνουν όλα πάρα μια κουκλάρα με υπηρεσιες 1 σκάλα πάνω από φουσκωτη κούκλα.
review reaction 1 Johnstef
01 Δεκεμβρίου, 2024
"Δε γίνεται με όλους που έχουν κάνει κριτική να ξεσκίζεται κ εδώ να είναι σα σακί με πατάτες".
Ξέρουμε πολύ καλά πόσο αξιόπιστες είναι οι διθυραμβικές κριτικές των μοντελάκηδων.
Η Νικόλ εξαρχής ήταν πολύ χλιαρή από συμμετοχή - όχι ξινισμένη αλλά χλιαρή - τουλάχιστον αυτό είχα αντιμετωπίσει εγώ όταν την είχα πάρει την προηγούμενη φορά που ήταν στο Μ.
Εάν τώρα έχει κουραστεί κι έχει γίνει βαριεστημένη, αυτό δεν το ξέρω. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι δεν ήσουν η εξαίρεση.
01 Δεκεμβρίου, 2024
@Trelogeros

Αγαπητέ συνάδελφε, στο άλλο μαγαζί του ομίλου έχουν και μια κανονική κούκλα, πλαστική. Που απ' ότι θυμάμαι έχει ωραίες αναλογίες.
Μήπως να την προτιμήσουμε αφού η συμμετοχή δεν έχει σημασία;
02 Δεκεμβρίου, 2024
Τι να πω..εγω ειχα περασει μια φορα μαζι της πριν μηνες, περασα πολυ ομορφα και σκεφτομουν να τη ξαναπαρω...τωρα αν γυρισε με αλλες διαθεσεις...κακως και κριμα γιατι ηταν απ τις καλες επιλογες στους χωρους αυτους...πολλα μπορει να εχουν συμβει και η κοπελα να μην εχει πια διαθεση...
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9