Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 741668
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Είχα καιρό να περάσω από το κατάστημα και αποφάσισα σήμερα να πάω μια βόλτα.Ειχα στο μυαλό μου άλλη κοπέλα αλλά όπως πάντα δεν ήταν διαθέσιμη και επέλεξα την Λίλη μια μπαμπιτσικη λατίνα με ξανθό μαλλί και χαρακτηριστική κωλαρα σαν αυτές που κάνουν twerking σε κάτι βίντεο.

Τα πρώτα σημάδια ήταν θετικά καθώς η κοπέλα γνώριζε αγγλικά και μπορούσαμε να συνεννοηθούμε επιτέλους και ήταν ευγενική και πρόσχαρη .Στο μασάζ ήταν καλύτερη από τον μέσο όρο καθώς έβαζε και κάποια πίεση και δεν ήταν ένα απλό χάδι αλλά και πάλι όχι τίποτα ιδιαίτερο.
Κάπου εδώ τελειώνουν τα θετικά καθώς όταν προχωρήσαμε στο κυρίως μενού αρχίσα να παρατηρώ μια βιασύνη και μια βαρεμάρα με αποκορύφωμα μετά από λίγο να μου πει time is up do you want to pay for 30 minutes more?Για καλή μου τύχη αν και δεν το κάνω συχνά επειδή εμπιστεύομαι το μαγαζί είχα τσεκαρει την ακριβή ώρα που μπήκε η κοπέλα και αφού κοιτάξα ξανά το ρολόι είδα ότι είχαν περάσει μόλις 15 λεπτά!!!Της εξηγώ ότι έχουμε ακόμα ώρα και ότι δεν έχω τελειώσει.Ευτηχως δεν είχαμε καμία μανούρια αλλά επειδή άλλη μια κατραπακια φαίνονταν στον ορίζοντα της είπα να μου τον παίξει και να χύσω στα βυζιά της τα οποία παρεμπιπτόντως δεν είχε βγάλει το σουτιέν μέχρι εκείνη την ώρα.
Βέβαια ούτε αυτό έκανε καθώς τα έριξε πάνω μου ενώ έκανε και μια χαρακτηριστική γκριμάτσα αηδιας όταν τα ακούμπησε λίγο με το χέρι της.

Συνοψίζοντας:
1-μασαζ ανώτερο του μέσου όρου του μαγαζιού
2-στοματικο με προφυλακτικό συνοδευόμενο με ήχους πνιξιματος που μάλλον ήταν μουφα
3-φιλια δεν επιδιώκω οπότε δεν γνωρίζω αν δίνει
4-χοντροκωλαρα για πολύ πόνο αλλά προσωπικά δεν την ευχαριστήθηκα
5-Τελευταιο και σημαντικότερο να τσεκαρετε πάντα ώρα έναρξης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
13
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Old Rider, Johnstef, giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2024
Καλησπέρα όταν βγηκατε το είπατε στη υπεύθυνη. Γιατί δε υπάρχει περίπτωση να μη σας ρώτησε πως τα περάσατε και αν ήταν όλα καλά. Αν δε το είπατε τότε δεχσας φταίει κανένας για αυτό και ρωτάμε για να διορθωθεί κάθε πρόβλημα που θα πάει να δημιουργηθεί.
review reaction 1 professor x, Johnny87, Johnstef
30 Νοεμβρίου, 2024
Εχει γινει μεγαλο ''ξεπετατζιδικο'' το κατάστημα.. και μάλιστα με τις 'ευλογίες' της υπεύθυνης....
Και εγω σε πρόσφατο περασμα κατι παρόμοιο αντιμετώπισα... κ οταν παραπονέθηκα στην κοπελα εξω αρχισε να την δικαιολογεί.....!!! Θυμός
review reaction 5 Johnstef
30 Νοεμβρίου, 2024
Aπαράδεκτη, ας το προσέξει το κατάστημα γιατί τέτοιες κοπέλες διώχνουν εμάς τους τακτικούς.
review reaction 1 Christian Kenway, Hase
01 Δεκεμβρίου, 2024
Τα εχουμε ξαναπει.... μακρια απο λατινες!!Γερο-μύστης
01 Δεκεμβρίου, 2024
Καλησπέρα σας εννοείται ότι με ρώτησε η υπεύθυνη πως πέρασα αλλά ήμουν τόσο ξενερωμενος που δεν είχα καμία όρεξη για συζήτηση
review reaction 1 Hase
02 Δεκεμβρίου, 2024
Δυστυχώς αυτά έχει το άγριο Σεξ! Δεν περνάς πάντα καλά!! Και εξαρτάται και από αν τύχει να τρίαζει με την κοπέλα η! Από που θα βρουν κορίτσια ρομπότ που θα κάνουν τα ίδια με όλους!
02 Δεκεμβρίου, 2024
Καλα μη το γενικευετε με τις λατινες...εγω εχω περασει και με λατινες πολυ καλα, μαλλον πρεπει απο πριν να ξερεις ποια απο αυτες θα διαλεξεις ρωτωντας...παντως οντως με τις λατινες γενικα κατι δε παει και τοσο καλα...ποιος ξερει ομως τι μπορει να συμβαινει και στο παρασκηνιο...και οι κοπελες αυτες δεν ειναι προθυμες σε αυτο που κανουν...
review reaction 1 Johnstef, Christian Kenway
03 Δεκεμβρίου, 2024
Εσύ ρε Hase με ποιες λατινες έχεις περάσει καλά!
03 Δεκεμβρίου, 2024
επειδή η όλη φιλολογία περί λατίνων - γενικά στο σάιτ - έχει κουράσει κάπως, επιτρέψτε μου δυο λόγια:
Υπάρχουν λατίνες φόλες κι απρόθυμες και διεκπεραιωτικές; Ναι υπάρχουν.
Είναι όλες οι λατίνες τέτοιες; Όχι δεν είναι.
Έχω γνωρίσει πάρα πολλές - και στον όμιλο Ν/Μ και αλλού - κι έχω περάσει από πολύ καλά έως πολύ άσχημα. Οι άσχημες εμπειρίες ευτυχώς είναι λιγότερες μέχρι στιγμής.
Οι λατίνες είναι όπως όλες οι άλλες γυναίκες. Η μια έτσι η άλλη αλλιώς. Τόσο απλά. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους.
review reaction 1 professor x
04 Δεκεμβρίου, 2024
Σύμφωνο κατά κάποιο τρόπο με τον johnstef ?.... Δεν είναι όλες ίδιες!!! Αλλά πες μας παράδειγμα τουλάχιστον στο ίδρυμα της κ. Λάρισας πες είναι οι καλές από τις λατινες!!
review reaction 1 Johnstef
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10